Haberler
BBC

Disney yıldızı Cameron Boyce, uykuda hayatını kaybetti

Güncelleme:

Disney yapımlarında 'çocuk yıldız' olarak ismini duyuran aktör Cameron Boyce, 20 yaşında hayatını kaybetti. Genç oyuncunun bir gün önceki paylaşımı ise yürek burktu.

Disney yapımlarında 'çocuk yıldız' olarak ismini duyuran aktör Cameron Boyce, 20 yaşında hayata veda etti. Aile adına açıklama yapan bir sözcü, Boyce'un uykusunda geçirdiği bir nöbet nedeniyle yaşamını yitirdiğini söyledi.

"SÜRE GELEN TIBBİ BİR DURUM"

Boyce, Amerikalı dev yapım şirketi Disney'in "Descendants" isimli filminde ve televizyon şovu Jessie'deki rolü ile tanınıyordu. Cameron Boyce'un ölümü ile ilgili yapılan açıklamada "süre gelen tıbbi bir durumu" olduğu da belirtildi.

Disney yıldızı Cameron Boyce, uykuda hayatını kaybetti

KÜÇÜK YAŞTA ADINDAN SÖZ ETTİRDİ

Genç aktör, Mirrors isimli korku filminde rol alarak şov dünyasına adım attı. Ardından da ünlü Amerikalı aktör Adam Sandler'ın Grown Ups isimli filminde rol aldı. Boyce'un ismini duyuran ise Disney kanalında yayınlanan Jessie isimli dizi oldu.

Disney yıldızı Cameron Boyce, uykuda hayatını kaybetti

BİR GÜN ÖNCE SİYAH BEYAZ FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Disney Televizyonu da Boyce'un ölümü ile ilgili bir taziye mesajı yayımladı ve "O genç yaşından itibaren insanların hayatlarında bir fark yaratma arzusu ile doluydu" denildi. Cameron Boyce ölümünden bir gün önce, siyah beyaz bir fotoğrafını Instagram hesabından paylaşmıştı. Ailesi adına yapılan açıklamada, "içinde bulunduğumuz bu çok zor zamanda, yaşadıklarımıza özen gösterilmesini istiyoruz" denildi.

Disney yıldızı Cameron Boyce, uykuda hayatını kaybetti

BBC

Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (14)

Makine:

Hesap sorulacakmis!. . . İnsanlari öbür taraf ile korkutmaya devam edin! Bu arada birileri de mali da götürsünler! Öbür tarafta hesap falan yok kardesim. . Her sey bu dünyada ötesi yok! Bunu kafaniza sokun artik!

11
37
yanıtYanıtla
Abdullah:

Sen bu şekilde kendini avutmaya devam et.

yanıt3
yanıt3
6.FİLO:

MAKİNE Sen ve senin gibilere öbür taraf anlatılmaz. gidince göreceksiniz sırat köprüsünde OGS HGS geçersiz olduğunu

yanıt3
yanıt5
ADEM:

6. Filo bosver. . Hayatini sürdür! Kafana takma böyle seyleri! Kimsenin hakkini yeme! Kimseye madik atma! Dürüst ol! Bütün bunlar yeterli. . . Öbür tarafa gelince . . Burda hic bir sey yok. . . .

yanıt2
yanıt2
HÜLAGU:

Makine dostum sen bildiğin yoldan şaşma, sana yorum yapanlar sanki öbür tarafa gidip gelmiş gibi vaaz veriyor. Bu dünyada fakir adaletsiz bir hayat yaşayıp mükafatını ölünce alacağını sanan zavallılar bunlar.

yanıt1
yanıt2
6.FİLO:

Hülagü senin gibilere öbür dünyanın var olup olmadığını anlatmak zordur. diyelim yok (haşa) ben ne kaybedeceğim peki varsa sen neler kaybedeceksin düşündün mü? Allah''ın mucizelerini bu dünyada görenler bilir. Kuran-ı Kerim''i anlayarak hatim etmişler, son Peygambere iman etmişler öbür dünyanın (gerçek) var olduğunu bilirler. gidince herkes görecek 7 katlı Cenneti ve Cehennemi Yüce Divanı oradaki Yüce Hakim''i yalnız o Hakime yalanda söylenmiyor çünkü kendisi her şeye şahit olmuş bir Hakim.

yanıt4
yanıt0
YETMİŞÜÇ:

Uykuda öldüyse Pamuk Prens olmasın

0
8
yanıtYanıtla
Makine de gett burdan:

Hele Sen once bi tuvalete gir cikma orda kal !!

0
7
yanıtYanıtla
DE GETT:

Saygili ol! Beynini calistir!

yanıt10
yanıt0
Terki diyar:

Oteki taraf yok diyen zihniyete de ayri bir ayarim ya kardesim seni yaratan bi allah var bir kitabin var sen hala neyi inkar ediysn nedir seni dinden muslumanliktan alikoyan neyse yaaa rabbim hidayet versin ne deyim bir insan olursa sagir sen ona istedigin kadar bagir???+?

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title