Haberler

Dimsiad Yönetim Kurulu Üyelerini Tanıttı

Denizli İnşaat Malzeme Satıcıları İş Adamları Derneğince (DİMSİAD) yönetim kurulu üyeleri basına tanıtıldı.

Başkan Murat Tuncer, Denizli Gazeteciler Cemiyeti İlyas Haytan Toplantı Salonu'nda düzenlediği basın toplantısında, dernek üyelerinin farklı alanlardaki sorunları birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak çözdüklerini söyledi.

Derneğin Türkiye İnşaat Malzemecileri Federasyonu ve Güney Ege Sanayi ve İş Dünyası Federasyon ile dayanışma içerisinde çalıştığını belirten Tuncer, şöyle konuştu:

"Derneğimizin yeni dönemde önemli projeleri ve hedefleri bulunmaktadır. İnşaat sektörü ve üyelerinin sorunları ile ilgili faydalı olacak önemli çalışmalar yapmayı hedeflemekteyiz. Bu konuda yeni yönetim kuruluna ve komitelerimize seçilen arkadaşlarımız şimdiden çalışmalarına başladılar."

Tuncer, yeni seçilen yönetim kurulunun ilk toplantısını 3 Mayıs Perşembe günü gerçekleştirdiklerini ifade ederek, "Başkan yardımcılarımız Gülşah Tıkıroğlu Yıldırım ve Durmuş Vargel oldu. Genel Sekreterliğe Hüseyin Çetinkaya ve yönetim kurulu üyeliklerine Osman Özçelik, Mustafa Kemal Şahan, Muhtalip Karagündüz, Raşit Özdemir, Murat Demirten, Osman Keysan, Akgün Kavi, Barış Yıldız, Murat Büber, Cevdet Onan seçilmiştir." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Murat Tuncer Güney Ege Denizli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title