Haberler

Dicle Elektrik Dağıtım Genel Müdürü Murat Karagüzel Açıklaması

Dicle Elektrik Dağıtımın üst düzey yöneticilerinin saha çalışanları ile buluşmaları sürüyor. Şanlıurfa'da Arıza Onarım Bakım (AOB) çalışanları ile bir araya gelen Genel Müdür Murat Karagüzel, "Hiçbir vatandaşımızın bir dakika bile elektriksiz kalmasını istemeyiz" dedi.

Sistem İşletme Müdürü Ahmet Seçkin Türk, Sistem Yönetimi ve Otomasyon Yönetimi Müdürü Mehmet Türk ile birlikte Şanlıurfa'ya gelen Dicle Elektrik Dağıtım Genel Müdürü Murat Karagüzel'e burada İl Müdürü Osman Hondu da eşlik etti. Arıza Onarım Bakım biriminde açık havada hazırlanan kahvaltı sofrasına saha işçileri ile birlikte oturan Genel Müdür Karagüzel, çalışanlar ile ayrı ayrı sohbet ederek, karşılaştıkları sorunları dinledi.

Haksız algı oluşturulmaya çalışılıyor

Burada konuşan Karagüzel, Dicle Elektrik olarak son günlerde haksız bir algı operasyonu ile karşı karşıya kaldıklarına dikkat çekerek, "Beş binin üzerindeki çalışanımız ile 6 il ve ilçelerine hizmet veriyoruz. Bölgemizde bir ayda tüketilen elektrik enerjisi birçok dağıtım şirketinin yıllık tüketimine denk geliyor. Bu tüketimi kontrol edip vatandaşlara sunanlar sizlersiniz. Müşterilerimize daha kaliteli hizmetin yanında kesintisiz elektrik enerjisi vermek için hep birlikte çalışıyoruz. Ama şirketimize yönelik bir algı, haksız bir suçlama oluşturulmaya çalışıyor. Bizler hiçbir vatandaşın bir dakika bile enerjisiz kalmasını istemiyoruz. Müşterilerimize kaliteli ve kesintisiz enerji vermek için de çalışmalarımız aralıksız devam ediyor" İfadelerini kullandı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Dicle Elektrik Dağıtım Murat Karagüzel Seçkin Türk Şanlıurfa Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title