Haberler

Dha Yurt Bülteni-17

Fırat'ın doğusundaki teröristleri korku sardı (2)1 - AYN EL ARAP'TA FARKLI ÜLKELERE AİT BAYRAKLAR GÖRÜLÜYORSuriye'ye en uzun sınır komşusu olan Şanlıurfa'da herhangi bir hareketlik yaşanmazken, Suruç'taki Mürşitpınar Sınır Kapısı'nda ise hayat normal şeklinde devam ediyor.

Fırat'ın doğusundaki teröristleri korku sardı (2)

1 - AYN EL ARAP'TA FARKLI ÜLKELERE AİT BAYRAKLAR GÖRÜLÜYOR

Suriye'ye en uzun sınır komşusu olan Şanlıurfa'da herhangi bir hareketlik yaşanmazken, Suruç'taki Mürşitpınar Sınır Kapısı'nda ise hayat normal şeklinde devam ediyor. İlçenin karşısında terör örgütü PYD/YPG kontrolündeki Ayn El Arap'taki terör örgütü üyelerinin ise takviye olarak Münbiç'e gönderildiği ileri sürüldü. Suruç 3'üncü Hudut Taburu'na bağlı askerler tarafından radarlar vasıtasıyla Suriye'deki haraketliliğin 24 saat takip edildiği belirtildi. Bu arada terör örgütü kontrolündeki Ayn El Arap kentinde bazı binalarda farklı ülkelere ait bayrakların asıldığı görüldü.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

Suruç'a komşu Aynel Arap'tan genel görüntü

Aynel Arap'ta harabeye dönen binalar

Bölgede farklı ülkelere ait bayrakların bulunması

Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Ali LEYLAK Serdar SUNAR / ŞANLIURFA,

GÖRÜNTÜ GEÇİLDİ

==================================

2 - BAŞKENT'TE OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI ÇOCUK YARALANDI

ANKARA'da yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarptığı D.S. (11), yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Dikmen Caddesi'nde meydana geldi. Yolun karşısına geçmek isteyen D.S. adlı kız çocuğuna, sürücüsünün ismi açıklanmayan 06 TEH 63 plakalı otomobil çarptı. Yola savrularak yaralanan D.S.'ye, ihbar üzerine gelen sağlık ekibi müdahale etti. D.S., ambulansla Gazi Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Sürücü gözaltına alınırken, soruşturma sürdürülüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

-Kaza yeri

-Otomobil

-Polisin çalışması

Haber: ANKARA,

GÖRÜNTÜ GEÇİLDİ

==================

3 - CEZAEVİ FİRARİSİ, DÜĞÜNDE İSTEDİĞİ ŞARKI ÇALINMAYINCA 6 KİŞİYİ BIÇAKLADI

DÜZCE'nin Gümüşova ilçesinde düğünde istediği şarkı çalınmadığı için kavga çıkartan ve 6 kişiyi bıçaklayarak yaralayan Soner Gel yakalandı. Soner Gel'in daha önce de adam öldürme suçundan arandığı ve cezaevi firarisi olduğu ortaya çıktı.

Dün akşam, Gümüşova'da düzenlenen düğünde iddiaya göre bir kişi istediği şarkının çalınmadığı gerekçesiyle kavga çıkardı. 6 kişiyi bıçaklayarak yaralayan kişi kaçtı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, 6 kişiyi bıçaklayan kişinin Soner Gel olduğunu belirleyerek arama çalışması başlatırken, düğünde çekilen görüntüleri inceledi. Soner Gel, Düzce Uzunmustafa Mahallesi'nde saklandığı evde yakalanarak gözaltına alındı. Hakkında adam öldürme, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, yaralama, basit yaralama suçlarından toplam 9 yıl 6 ay hapis cezası, 12 yakalama emri ve cezaevi firarisi olduğu belirlenen Soner Gel, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Soner Gel nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

Düğünde halay çekerken görüntü

Haber: Tezcan SOLMAZ /DÜZCE,

GÖRÜNTÜ GEÇİLDİ

===============================

4 - BİLECİK'TE AFGAN UYRUKLU 2 KİŞİ BIÇAKLA YARALANDI: 3 AFGAN GÖZALTINDA

BİLECİK'te bir restoran önünde 3-4 kişilik grup arasında çıkan kavgada Afgan uyruklu Mohammad Jawad Salehi belinden bıçaklandı. Olayın ardından bıçaklı saldırganlar kaçarken Salehi, sağlık ekibinin yaptığı müdahalenin ardından beline saplanan bıçakla hastaneye kaldırıldı. Bu arada bir apartmanda meydana gelen kavgada da yine bir Afganlı bıçakla yaralandı. Polis, her iki olayda şüpheli oldukları öne sürülen Afgan uyruklu 3 kişiyi gözaltına aldı.

Gazipaşa Mahallesi Yahyabey Sokak'ta akşam saatlerinde bir restoran önünde meydana gelen olayda 3-4 kişilik iki grup arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Taraflar arasındaki tartışma kısa sürede bıçaklı kavgaya dönüştü. Yaşanan arbedede Afgan uyruklu Mohammad Jawad Salehi belinden bıçaklandı. Şüpheliler kaçarken, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Salehi'yi belindeki bıçakla, Bilecik Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye aldı.

5 DAKİKA SONRA İKİNCİ KAVGA

Bu olaydan yaklaşık 5 dakika sonra, Dedeoğlu Caddesi'ndeki bir apartmanın üçüncü katında Afgan uyruklu Nimatullah Alizada karnından bıçakla yaralandı. Alizada, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Bilecik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis ekipleri, Salehi ile Alizada'nın yaralanması olayının şüphelisi olarak yine Afgan uyruklu oldukları öğrenilen Faward M. (24), Mostafa E. (21) ve Qasım H. (18) yakalandı. Gözaltına alınan 3 şüpheli sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

-Dürümcü dükkanı önündeki yaralama olaynın olduğu yerdeki kan izlerinin ve vatandaşların görüntüsü,

-Dürümcü dükkanı sahibinin olayı anlatması,

-İkinci olayda karnından yaralananın apartmandan çıkartılarak ambulansa götürülmesi

Haber-Kamera: BİLECİK,

GÖRÜNTÜ GEÇİLDİ

========================

5 - GÜNDOĞAN MAHALLESİ'NDE SEL BASKINI

MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde, aralıksız yağan yağmur nedeniyle Gündoğan Mahallesi'ndeki bazı ev ve depoları su bastı.

Bodrum ilçesinde, saat 16.00 sıralarında başlayan yağmur kısa sürede etkili oldu. Gündoğan Mahallesi'nde sel meydana gelirken bir sitenin istinat duvarının çökmesiyle 6 evin zemin katına su bastı. Sitede yaşayan Atilla Yeşil, evinin alt katının bir anda suyla dolduğunu ifade ederek, sel sularından eşini ve köpeğini son anda kurtardığını aktardı. Yeşil, "Canımızı zor kurtardık sular bir anda evimizi bastı. Evdeki bütün eşyalar yüzmeye başladı, masaların üzerinden geçerek arka odadaki ufak camı kırarak dışarıya çıktık" dedi. Bölgeye gelen Muğla Büyükşehir itfaiyesi ve Muğla 911 Arama Kurtarma Derneği gönüllüleri evlerdeki suyu tahliye çalışmalarına başladı. Yaşanan yoğun yağışlar sonrası ilçe merkezinde ve diğer mahallelerde hayat normale dönerken, Gündoğan Mahallesi'nde çalışmalar sürüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

-Su basan evden görüntü,

-Suyun tahliye edilmesi

-Röportaj

-Genel ve detaylar

Haber-Kamera: Mehmet Can MERAL /BODRUM(Muğla),

GÖRÜNTÜ GEÇİLDİ

================================================

6 - BELEDİYE BAŞKANININ İNŞAAT HALİNDEKİ EVİNE ZARAR VERİLDİ

BURDUR'un Yeşilova Belediye Başkanı CHP'li Nuri Özbek'in inşaat halindeki evine kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce zarar verildi. Valilik olayda herhangi bir ateşli silah kullanıldığına dair bulgu ve emareye rastlanmadığını açıkladı.

Yeşilova Belediye Başkanı Nuri Özbek'in Kayadibi Mahallesi'nde bulunan ve inşaat halindeki tek katlı evine kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce zarar verildi. Binanın ön tarafındaki balkonun kapatıldığı cam bölüm tahrip edilirken, olay sırasında inşaatta kimsenin bulunmadığı belirtildi.

Belediye Başkanı Nuri Özbek, iki haftadır inşaata uğramadığını kaydederken, dün akşam geçerken uğradığı sırada durumu fark ettiğini anlattı. Başkan Özbek, daha sonra olayı polise bildirdiğini aktarırken, bunu kimin yaptığıyla ilgili bilgisi olmadığını ve olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü söyledi.

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

Burdur Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, "İlimiz Yeşilova ilçesi Belediye Başkanı Nuri Özbek'in Kayadibi Mahallesi'nde şu anda inşaat halinde olan ve oturmadığı evinin camına tahminen 2 hafta önce kurşun sıkıldığını, bunu yeni fark ettiğini bildirir 15.12.2018 günü saat 20.30'da yaptığı başvurusu üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekibimiz tarafından mahallinde gerçekleştirilen inceleme sonucunda, herhangi bir ateşli silah kullanıldığına dair bulgu ve emareye (kurşun deliği, çekirdek, boş kovan ya da kartuş) rastlanılmamış, muhtemelen sert bir cisim çarpması sonucu camda buzlanma oluştuğu anlaşılmıştır. Çevrede yapılan araştırmada herhangi bir görgü tanığı ve başkaca bulguya da ulaşılamamıştır. Konuyla ilgili adli tahkikat devam etmektedir" denildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

Zarar verilen camın görüntüsü

Evin dış plan detay görüntüleri

Haber-Kamera: Yavuzkan AKDOĞAN / YEŞİLOVA(Burdur),

GÖRÜNTÜ GEÇİLDİ

==================================================

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mürşitpınar Şanlıurfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title