Haberler

Dha Yurt - Abonelerimizin Dikkatine... (Düzeltilerek Yeniden)

'CHP'li Erdem Mersin'de konuştu' haberimiz kaynağından yapılan düzeltme ile yeniden servis edilmiştir.

////////////////////

CHP'li Erdem Mersin'de konuştu (2) (Yeniden)

CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem, " Biz, şunu hiçbir zaman iddia etmedik. 'Bu darbeyi AKP yaptı' demedik. Biz, şunu söyledik. Bu darbeyi FETÖ yaptı; ama AKP de bundan haberdardı. Bunu engellemek için hiçbir şey yapmadı" dedi.

CHP Milletvekili Eren Erdem, Edebiyat Festivali kapsamında Mersin'in Silifke İlçesi'nde parti binasını ziyaret etti. Partisinin yöneticileri ve gençlik kolları üyeleri ile buluşan Erdem,"Darbe girişimi yaşanırken, MİT Müsteşarı, saat 22.30'a kadar Diyanet İşleri Başkanı ile yemekte. Masanın bir ucunda kim var, biliyor musunuz? ÖSO'nun önemli adamlarından biri. Benim aklıma çok ilginç bir şey geliyor. 15 Temmuz'dan sonra Fırat Kalkanı Operasyonu başladı, Suriye'ye girdik değil mi ÖSO ile beraber? 15 Temmuz akşamı da ÖSO'nun komutanları, MİT Müsteşarı ile yemek yiyordu. Neden acaba? Türkiye'de darbe oluyor. MİT Müsteşarı ile Diyanet İşleri Başkanı 22.30'da yemek yiyor. Biz, şunu hiçbir zaman iddia etmedik. 'Bu darbeyi AKP yaptı' demedik. Biz, şunu söyledik. Bu darbeyi FETÖ yaptı; ama AKP de bundan haberdardı. Bunu engellemek için hiçbir şey yapmadı. Tam tersine, bunu bir fırsata dönüştürdü. Ne fırsatına dönüştürdü? Ordu içindeki 3 tane FETÖ'cünün yanı sıra ayak bağı olduğunu düşündüğü FETÖ'cü olmayan adamları da temizleme. Aynı zamanda gazetecileri, basın mensuplarını, siyasetçileri de temizleme; akademisyenleri de temizleme imkanı olarak bunu gördü. O yüzden biz, buna 'kontrollü darbe' diyoruz. 15 Temmuz 'kontrollü darbe girişimi' sonrası bir gerçek darbe gerçekleştirildi, 20 Temmuz darbesi ve 20 Temmuz darbesi hala devam ediyor" dedi.

Görüntü Dökümü

-----------------------

-Eren Erdem'in açıklamaları

Haber-Kamera: SİLİFKE (MERSİN)

GÖRÜNTÜ GEÇİLDİ

====================================================

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Eren Erdem Ak Parti Silifke Mersin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title