Haberler

Devrek Metem de Bilgi Yarışması

Devrek Anadolu Teknik Lise Teknik Lise Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi(METEM)'de öğrencilere yönelik bilgi yarışması düzenlendi.

Devrek Anadolu Teknik Lise Teknik Lise Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi(METEM)'de öğrencilere yönelik bilgi yarışması düzenlendi.

Zonguldak'ın Devrek İlçesinde faaliyette bulunan METEM' de öğrencilere yönelik düzenlenen Bilgi Yarışmasında öğrenciler yeteneklerini sergilediler. Devrek Abdurrahman İnam Çok Amaçlı Salonunda düzenlenen Bilim Teknoloji Alanı, Elektrik Elektronik Teknoloji Alanı, Giyim Üretim Teknoloji Alanı ve Mobilya, Mekan Tasarım Alanı'nda eğitim gören öğrencilere, fizik, kimya, biyoloji, matematik, edebiyat, tarih, coğrafya ve genel kültür alanında sorular yöneltildi. Düzenlenen bilgi yarışması hakkında bilgi veren METEM Müdürü Recep Kıysın, "Hazırladığımız programın iki önemi vardır. Bunlardan birincisi bilgi yarışmasıdır. Yarışmada kültürü kazandırmak ve yarışırken aynı zamanda öğrenmeyi sağlamaktır. İkinci konu ise, 9 Şubat tarihinde kaybettiğimiz okulumuz Müdürü Yardımcısı Abdurrahman İnam'ın adının salonumuza verilmesidir. Arkadaşımızın ismi bundan sonra salonumuzda ve gönlümüzde yaşayacaktır. Programımıza iştirak eden arkadaşlarımıza teşekkür eder öğrencilerimize başarılar diliyorum" dedi. Düzenlenen yarışmada 210 puanla Bilişim Teknolojisi Alanında eğitim gören ekip birinci olurken İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Turan ekibi teşekkür plaketi ile ödüllendirdi. Bilgi Yarışmasına; İlçe Milli Eğitim Müdür Abdullah Turan, ilçe milli eğitim şube müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Programın sonunda okul idaresi tarafından davetlilere mantı ve tatlı ikramında bulunuldu. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdullah Turan Zonguldak Devrek Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title