Haberler

Desıgn Soul, Yeni Sayısıyla Sonbaharı Karşılıyor

Güncelleme:

DESIGN SOUL SONBAHAR SAYISIYLA TABLETLERE RENK KATMAYA DEVAM EDİYOR

Rengin hayata dokunan her alanından içerik sunan Filli Boya Design Soul Dergisi, yeni sayısı ile birbirinden renkli konuları ve konuklarıyla sonbaharı karşılıyor.

Kurulduğu yıldan bu yana öncü ve yenilikçi bir tavır sergileyen Filli Boya, ilk üç sayısıyla 200 bine yakın kişinin tabletlerinde çoktan yerini alan Design Soul dijital dergisiyle, renklerin yaşamımızdaki önemini farklı ve keyifli bir dille aktarmaya devam ediyor.

Samimi Sohbetleriyle Renkli Konuklar

Okan Bayülgen, Alpay, Canan Tan gibi isimlerin özel ve hoş sohbetleriyle yer aldığı Design Soul'un yeni sayısı, bu sonbaharda okuyucularıyla buluşuyor.

Keyifli İçeriğiyle Design Soul Güz Sayısı

Yaşama dair zengin bir içerik sunan Design Soul, yeni sayısında filografi ve cam üfleme sanatı hakkında merak edilenlerini okuyucularıyla paylaşıyor.

Londra'da ve İstanbul'un Karaköy semtinde keyifli bir sonbahar gezintisi yaparken; Şef İbrahim Kotok'un birbirinden özel tarifleri, sofralara lezzet katıyor. Teknoloji sayfalarında PS4, Xbox One 'ı incelerken, Göbeklitepe'de arkeolojik bir gezintiye çıkabileceğiniz Design Soul, okuyucularına keyifli dakikalar vaat ediyor.

Design Soul'un güz sayısında; modadan sanata, dekorasyondan kişisel bakıma, spordan teknolojiye, yeme içmeden kitaplara kadar dopdolu bir içerik sizleri bekliyor.

Kaynak: Bültenler / Kadın

Filli Boya Dekorasyon Kadın Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title