Haberler

Derya Uluğ: Evliliği şart gören biri değilim

Güncelleme:

Derya Uluğ, Haber Global'de yayınlanan 'Hikayede Kalmasın' programına konuk oldu ve Emrah Akçaay'a özel açıklamalarda bulundu.

Ünlü şarkıcı, Instagram'da paylaştığı fotoğrafların hikayesini ilk kez anlattı.

"AİLEM BAŞTA ŞARKICI OLMAMI İSTEMEDİ"

Hikayede Kalmasın'da ilk sahne deneyimini anlatan Derya Uluğ, "8 yaşındayken İzmir'deki bir radyonun ses yarışmasına katıldım ve birinci oldum. Sonra koro çalışmalarına başladım.

Okul arkadaşımın babasından teklif gelmesi üzerinde 15 yaşında otellerin roof'larında caz söyleyerek şarkıcılığa başladım. Ailem başta şarkıcı olmamamı istemedi ama ben çok ısrar ettim ve hem okulu hem de sahneyi birlikte götürmeye başladım."

Derya Uluğ, Ebru Gündeş ile tanışma hikayesini ve kendisinin vokalistliğine giden yolculuğunu ise şöyle anlattı:

"İstanbul'a gelip yüksek lisans eğitimine başladım. O süreçte benim bir arkadaşım Ebru Gündeş'e klavye çalıyordu. Arkadaşım Ebru Gündeş'in vokalist aradığını bana söyledi. Ben 15 yaşından itibaren solist olarak sahnelerde şarkı söylüyordum ve daha önce kimseye vokal yapmamıştım. Ebru Gündeş'le ilk deneyimimi yaşadım ve yaklaşık 4 yıl birlilte çalıştık. Aramızda karşılıklı bir sevgi ve bağ oldu. Kendi yoluma devam etmek istediğimdeyse ekipten ayrıldım. Ama Ebru Gündeş ayrıldıktan sonra da bana akıl vermeye devam etti."

EBRU GÜNDEŞ'TEN DERYA ULUĞ'A ÖĞÜT: BANA SESSİZ KALMANIN ÖNEMİNİ ANLATTI

Ebru Gündeş'in kendisine verdiği öğütlerden birisini de paylaşan Uluğ, "Sessiz kalmak zordur bazı zamanlarda... O dönemler sessiz kalmanın bana ne kadar önemli olduğunu ve bunu başarabilenin her zaman kazandığını söyledi."

"KAPI AÇILDI, TARKAN!"

Megastar Tarkan ile birlikte çekilen fotoğrafının hikayesini de paylaşan ünlü şarkıcı, "Tarkan'ın son albümünde Asil (erkek arkadaşı) back vokal yapıyordu, o sırada Tarkan birden stüdyoya girdi. Daha önce hiç tanışmamıştık, şaşırdık. Müthiş bir ışığı var. Bu fotoğraf da bize stüdyo hatırası olarak kaldı" dedi.

Müzisyen Asil Gök ile uzun yıllardır aşk yaşayan Derya Uluğ, ilişkisi ve evliliğe bakış açısı hakkında samimi açıklamalarda bulundu:

"İkimiz de müzisyeniz ama önce duygusal bağımız başladı. Okyanus şarkım piyasaya çıktıktan yaklaşık 5 ay sonra birlikte iş yapmaya başladık.Benim için kalben yeri doldurulamaz ama müzik anlamında da gerçekten öyle… Çok güzel bir uyum yakaladık… Konuşmadan birbirimizi anlayabiliyoruz. Konuşmadan anlaşmak zaman istiyor, biz bunu yakaladık.

Evlilik için bir tarihimiz yok. Evliliği şart olarak gören biri değilim. Zamanı geldiğinde olur. Bizim kariyerimizle ilgili planlarımız var. Bir arada mutluyuz zaten. Bunun için bir imzaya da gerek olduğunu düşünmüyorum."

Kaynak: Bültenler / Magazin

Ebru Gündeş Derya Uluğ Tarkan İzmir Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title