Haberler

Bomba iddia! Derin Talu ile Hakan Sabancı aşk yaşıyor

Güncelleme:

Adı ünlü oyuncu Dilara Aksüyek ile anılan ve geçtiğimiz günlerde oyuncuyla Cihangir'de görüntülenen iş insanı Hakan Sabancı'nın, Defne Samyeli'nin kızı Derin Talu'yla aşk yaşadığı iddia edildi.

Sosyetenin çapkın ismi Hakan Sabancı'nın adı şimdi de Defne Samyeli'nin 19 yaşındaki kızı Derin Talu'yla anılıyor. Geçtiğimiz günlerde oyuncu Dilara Aksüyek ile görüntülenen Sabancı'nın gönlünüDerin Talu'ya kaptırdığı öne sürüldü.

DAKİKALARCA ÖPÜŞTÜKLERİ İDDİA EDİLDİ

Hürriyet'ten İsmail Bayrak'ın haberine göre; Hakan Sabancı ve Derin Talu, geçen perşembe akşamı Emirgan'daki Gizli Kalsın adlı mekandaydı. Sarmaş dolaş eğlenen ikili, samimiyeti ilerletti ve çevredeki meraklı bakışlara aldırış etmeden dakikalarca öpüştü. Hakan Sabancı'nın adı son olarak oyuncu Dilara Aksüyek ile gündeme gelmişti. Sabancı'nın 2016 yılında Derin Talu'nun ablası Deren Talu ile aşk yaşadığı iddia edilmişti.

Bomba iddia! Derin Talu ile Hakan Sabancı aşk yaşıyor

Bomba iddia! Derin Talu ile Hakan Sabancı aşk yaşıyor

Bomba iddia! Derin Talu ile Hakan Sabancı aşk yaşıyor

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Dilara Aksüyek Defne Samyeli Hakan Sabancı Derin Talu Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500

Yorumlar (6)

Serdaroğlu:

Gönlünü kaptırdı demiyelim de gözüne kestirdi diyelim.

142
5
yanıtYanıtla
mojo risin:

Aile mirası işte.. gelecek kaygısı yok.. eğitim kaygısı yok..eee bu çerkenez herifin bu hafta kimle sevişiyor olduğunu bence bilmemize hiç gerek yok.. Sabancılar ülke ekonomisine ülke gençlerine örnekti yıllarca.. şimdi maalesef yeni nesilleri kendilerinin zerre katkısı olmayan servetlerini gözümüze sokarak ördek oldular..

125
8
yanıtYanıtla
Deli dumrul:

Zengin erkekler normal kadınlarla birlikte olacak degil ya. Sosyetik guzel hadi evlenelim demez. Adamın başını agritmaz. Pırlanta hediyesini alır, belki daire vb. Sonra herkes yoluna. karışmayın gençlere.

89
8
yanıtYanıtla
Sevda Gül :

Zinaya ask diyenler

13
5
yanıtYanıtla
lavinia :

BU ADAM BİR BEENİMLE SEVGİLİ OLMADI HERHALDE

13
1
yanıtYanıtla
Ömer Bal:

Deren Talu var olan potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmek istiyor anladığım kadarıyla, bir atımlık hakkı varsa 12'den vurması gerekir şimdi... Zahmetsiz hayat özleminin sonuçları

10
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title