Haberler

Deprem sonrası toplanma yeri sözleriyle dikkat çeken sunucu Ece Üner'e AFAD Başkanından tepki

Güncelleme:

Show TV spikeri Ece Üner, İstanbul'da yaşanan deprem sonrası "Neyse ki depremde alışveriş yapacak yüzlerce AVM var" diyerek sitem etti. Üner'in sözlerinin ardından Twitter hesabından paylaşım yapan Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanı Mehmet Güllüoğlu, yasal yollara başvuracaklarını söyledi.

İstanbul'da geçtiğimiz Perşembe günü saat 13.59'da 5.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kent genelinde şiddetli şekilde hissedilen sarsıntı sonrası 4.1 ve 4.0 büyüklüğünde sarsıntılar kaydedildi. Show TV Ana Haber Spikeri Ece Üner, ise aynı gün yaptığı canlı yayında toplanma alanlarının olmadığına vurgu yapınca devreye Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanı Mehmet Güllüoğlu girdi.

"DEPREM ANINDA ALIŞVERİŞ YAPABİLECEĞİMİZ AVM'LER VAR"

Ece Üner, haberin sunumunda "İstanbul'da olası bir depremde bizlerin toplanma alanı olarak belirlenen 493 bölgeden 416'sına AVM, rezidans ve gökdelen inşa edilmiş. Neyse ki deprem anında alışveriş yapabileceğimiz yüzlerce AVM alternatifi var" dedi.

Deprem sonrası toplanma yeri sözleriyle dikkat çeken sunucu Ece Üner'e AFAD Başkanında tepkiEce üner

"HERKESİ SORUMLU DAVRANMAYA, İNSAFA, İZANA DAVET EDİYORUM"

Üner'in canlı yayındaki sözleri üzerine AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu'ndan açıklama geldi. Twitter hesabından konuyla alakalı paylaşım yapan Güllüoğlu, Ece Üner'e şu sözlerle sitem etti: "Ece Üner güya gazetecilik yapmış. Hayret bir şey! Acaba kimi aradı sordu toplanma alanı kaç tane var diye, acaba E-devlete hiç girip baktı mı? Bu nasıl bir gazeteciliktir?! Hangi yılda kaldınız? Nasıl bilgi topladınız?! AFAD olarak toplumu yanlış bilgilendirdiğiniz için hukuki yollara başvuracağız. Herkesi yaptığı işte sorumlu davranmaya, insafa, izana davet ediyorum."

Deprem sonrası toplanma yeri sözleriyle dikkat çeken sunucu Ece Üner'e AFAD Başkanında tepkiMehmet Güllüoğlu

Deprem sonrası toplanma yeri sözleriyle dikkat çeken sunucu Ece Üner'e AFAD Başkanından tepki

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Mehmet Güllüoğlu Güllüoğlu Ece Üner Haberler

500

Yorumlar (263)

ahmet ertekin:

afad başkanı bu sahısmı?1999 depreminde kaç yaşındaydın sen canım?

277
36
yanıtYanıtla
ve:

ve kimin akrabası ona da bakmak lazım.

yanıt54
yanıt8
MRTKRC:

yarın buraya gençlerin önünü açın diye yazma sakın. . başka türlü anlarlarsa işin zor. . bırak biraz genç görelim bıktık dinazorlardan. .

yanıt29
yanıt44
evet:

güzeldi

yanıt49
yanıt6
haydar:

bu afad başkanı 99 depreminde herhalde kundaktaydı nerden bilecek depremi

yanıt32
yanıt5
MEED:

Nereden bakarsan bak Ece Hnm. sonuna kadar haklı.

86
10
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

e devlette toplanma alanı diye bahsettiğiniz yerlere o cevrede bulunan 2 apartman sakini doldurur geri kalanların üstü ste çıkması gerekiyor milletin aklıyla alay etmeyin ;)

69
4
yanıtYanıtla
bil istedim.:

toplanma alanı dediğin yerler barınma merkezi değil toplanma alanı park ve büyük boş meydanlardan oluşur. e devlete 1 yıl öncesinden girildi veriler. barınma merkezleri konteynerkent ve çadırkent olarak yapılır. ondan önce develtin misafirhanelerine yerleştirilir. öğren ece üner. .

3
67
yanıtYanıtla
koyunun oğlu koç olur bunlar koyun:

ulan koyun kimse barınmadan bahsetmiyor; koyun oğlu koyun! daha oraya gelince dötünüz temelli açıkta kalacak biliyoruz, hırsızlar!

yanıt12
yanıt2
işini layıkıyla yapan baş tacıdır:

afadçıların adınıda beleşçiye çıkardın la tırrek, yok ol buralardan ;

yanıt5
yanıt0
Tüm 263 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title