Haberler

Denizli'de Yılın Doktorlarına Ödül

14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında Denizli İl Halk Sağlığı Müdürlüğü ile Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinin seçtiği 'Yılın Doktorları' Vali Şükrü Kocatepe tarafından ödüllendirildi.

Denizli Valilik Makam Toplantı Salonunda düzenlenen etkinliğe, Vali Şükrü Kocatepe, İl Sağlık Müdürü Dr. Şükrü Arpacı, Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Berna Öztürk, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Veli Kılıçarslan ile başarılı hekimlerimiz katıldı.

Etkinlikte konuşan İl Sağlık Müdürü Dr. Şükrü Arpacı, "Sağlık Bakanlığımız tarafından sağlık çalışanlarına yönelik her yıl 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri düzenlenmektedir. Bu etkinlikler kapsamında başarılı sağlık çalışanı olarak her ili temsilen, Halk Sağlığı Müdürlüğü ile Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinden birer hekim yılın doktorları olarak seçilerek ödüllendirilmektedir. Her ili temsilen seçilen başarılı personelin seçiminde; tıbbı ve mesleki alanlardaki başarılı çalışmalarının yanında önemli bilimsel çalışmalara imza atan, görevini fedakarlık ve üstün gayretle ifa eden, bunun yanında halkımızın sevgi ve saygısını kazanmış doktorlara yer verilmektedir" dedi.

Vali Şükrü Kocatepe ise belge alan doktorları tebrik ederek "Başarılı çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyoruz. Sizlerin verdiği hizmet insanlara verilen önemli hizmetlerin başında gelmektedir. Dünyada sağlıktan daha büyük bir hizmet yok. Bölge Hastanemizi inşallah Sayın Bakanlarımız takip ediyorlar. Bu sene ihalesi gerçekleşecek diye ümit ediyoruz. Sürekli takipteyiz. Denizli güzel bir Şehir Hastanesine kavuşacak. Bu konuda çevremizdeki diğer illere göre daha gerideyiz ama inşallah bizimki en modern hastane olur" dedi.İlimizden de bu yıl İl Halk Sağlığı Müdürlüğünden Çardak Aile Sağlığı Merkezinde görevli Dr.Zeliha Keskin Şensoy, Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinden Servergazi Devlet Hastanesinde görevli Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Ali İhsan Yıldız 'Yılın Doktorları' olarak seçildiler. Yılın doktorlarına Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu tarafından verilen belgeleri Vali Şükrü Kocatepe tarafından takdim edildi.

Ayrıca Karşıyaka Aile Sağlığı Merkezinde görevli Dr. Engin Mengü, Sevindik Aile Sağlığı Merkezinde görevli Dr. Ali Tatar, Pamukkale H.Cafer Özer T.S.M'de görevli Dr. Tülay Alan, Şifabul Aile Sağlığı Merkezinde görevli Mehmet Dirioğlu, Denizli Halk Sağlığı Müdürlüğünde görevli Dr. Hasan Koyuncu, Çivril Devlet Hastanesinde görevli Uzm. Dr. Ali Özgür Atalay, Denizli Devlet Hastanesinde görevli Uzm. Dr. Mert Özen, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinde görevli Uzm.Dr. Özgül Türkarslan, Çameli İlçe Devlet Hastanesinde görevli Uzm. Dr. Ayşe Türkarslan ve Tavas Devlet Hastanesinde görevli Murat Levent Dereli'ye Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu tarafından verilen Teşekkür Belgeleri Vali Şükrü Kocatepe tarafından takdim edildi. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şükrü Kocatepe Ali Denizli Tıp Bayramı 14 Mart Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli? Salim Özmen kimdir? Zafer Partisi Isparta- Keçiborlu Belediye Başkan adayı Salim Özmen kaç yaşında, nereli? Fatih Erbakan İstanbul'dan adaylarını çekiyor mu? Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 şartı ne? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı ne zaman? Cübbeli Ahmet hangi partiler için oy vermek caiz değildir dedi? Cübbeli'ye göre hangi partiye oy vermek caiz değil? Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl? Kadir İnanır'ın son durum ne? Can Aslan kimdir? Memleket Partisi Erzincan Altınbaşak Belediye Başkan Adayı Can Aslan Kaç yaşında, nereli? Bayram tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü? 2024 Bayram tatili hangi günler? Burak Gürel kimdir? Memleket Partisi Çanakkale Ayvacık Belediye Başkan Adayı Burak Gürel Kaç yaşında, nereli? Talat Halefoğlu kimdir? Memleket Partisi Bilecik Bozüyük Belediye Başkan Adayı Talat Halefoğlu Kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title