Haberler

Denizli'de Ünlü Mankenler Finale Kalan Giysileri Tanıttı

Denizli'de ünlü mankenler finale kalan giysileri tanıttıDENİZLİ İhracatçılar Birliği (DENİB) tarafından bu yıl 5'incisi düzenlenen Ev ve Plaj Giyimi Tasarım Yarışması'nda finale kalan 10 tasarımcının ürünleri, ünlü mankenler Özge Ulusoy, Şebnem Schaefer, Irmak Atuk ve Ebru Özdemir...

Denizli'de ünlü mankenler finale kalan giysileri tanıttı

DENİZLİ İhracatçılar Birliği (DENİB) tarafından bu yıl 5'incisi düzenlenen Ev ve Plaj Giyimi Tasarım Yarışması'nda finale kalan 10 tasarımcının ürünleri, ünlü mankenler Özge Ulusoy, Şebnem Schaefer, Irmak Atuk ve Ebru Özdemir tarafından tanıtıldı. Şarkıcı Cem Belevi de ilk kez podyuma çıkarak mankenlik yaptı.

Colossae Otel'de düzenlenen Ev ve Plaj Giyimi Tasarım Yarışması'nın final defilesine; AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanvekili ve DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, oda ve borsa başkanları ile çok sayıda davetli katıldı. Defile öncesi konuşan DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, Ev ve Plaj Giyimi Tasarım Yarışması'nın bu yıl 'Tech Anatolia' temasıyla yapıldığını belirterek, "Dünya değişiyor, tasarım dünyası her geçen gün daha da küreselleşiyor. Uluslararası rekabetçilikte kartlar tekrar karılıyor. Yeni markalar ve trendler ortaya çıkıyor. Günümüzde çok üretmekten ziyade yaratıcılık katarak üretmek, farklılaşarak üretmek çok daha önemli. Biz yaratıcı gücü oldukça yüksek olan bir ülkeyiz. İnanıyorum ki, Ar-Ge, inovasyon, tasarım ve markalaşma sayesinde Cumhuriyetimizin 100. Kuruluş yılı olan 2023'te ülkemizin dünya ticaretinden yüzde 1.5 pay alma hedefine ulaşacağız" dedi.

SAÇLARI DİKKAT ÇEKTİ

Daha sonra yarışmada finale kalan 10 tasarımcının ev ve plaj giyimi üzerine tasarladıkları ürünler ünlü mankenler Özge Ulusoy, Şebnem Schaefer, Irmak Atuk, Ebru Özdemir tarafından podyumda sergilendi. Manken Şebnem Schaefer, maviye boyattığı yeni saçlarıyla podyumda dikkat çekti. İlk kez podyuma çıkarak mankenlik yapan şarkıcı Cem Belevi ise profesyonel mankenleri aratmadı.

Defile sonrası jüri tarafından yapılan değerlendirmede Necla Candan Tulga 'Münhani' isimli kreasyonuyla birinci, Emre Pakel 'Spirit of Anatolia' isimli kreasyonuyla ikinci, Ayfer Öztürk 'Hodan' isimli kreasyonuyla üçüncü, Hatice Kübra Çiçek ise 'Giz' isimli kreasyonuyla jüri özel ödülüne layık görüldü. Dereceye giren tasarımcılara birinciye 10 bin, ikinciye 7 bin, üçüncüye 5 bin ve özel ödüle ise 3 bin lira para ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi. Defilenin sonunda şarkıcı Cem Belevi mini bir konser verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şebnem Schaefer Özge Ulusoy Irmak Atuk Denizli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title