Haberler

Denizli'de Birinci Sınıflara 5 Bin Çanta

Denizli'de birinci sınıflara 5 bin çanta

Merkezefendi Belediyesi, ilkokul birinci sınıflara başlayan 5 bin çocuğa okul çantası hediye etti

DENİZLİ - Denizli Merkezefendi Belediyesi 2017-2018 eğitim öğretim yılının ilk dersinde 1. sınıfa başlayan 5 bin öğrenciye okul çantası hediye etti.

Merkezefendi Belediyesi'nden eğitime destek amacıyla, 2017-2018 eğitim öğretim yılında ilçede eğitim ve öğretime başlayan 1. Sınıf öğrencilerine okul çantası hediye etti. İlk ders zilinin çaldığı Şemikler Amiroğlu İlkokulu'ndaki minik öğrencilere çantalarını Denizli Valisi Hasan Karahan, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir ve İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz verdi. Miniklerin bulunduğu dersliklere giren protokol üyeleri, öğrencilerin çantalarını tek tek hediye etti, çocuklara da iyi bir ders yılı geçirmeleri temennisinde bulundu. Okula yeni başlayan 140 öğrenciye protokol tarafından çanta verilirken, ilçe genelinde yeni başlayan 5 bin öğrenciye de çantaları gönderildi. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, ilçede eğitime verilen desteklerin sürdürüleceğini söyledi. Başkan Subaşıoğlu, "Bu gün Merkezefedimiz'de 60 bine yakın öğrencimiz okula başlıyor. İnşallah 5 bin civarında da birinci sınıf çocuğumuz, birinci sınıfa başlayacak. Merkezefendi sınırları içerisinde birinci sınıfa başlayan 5 bin öğrenciye 'Mutlu Çocuklar Konsepti'nde çantalarımızı takdim ediyoruz. Hükümetimiz okullarda sıraların üstünde kitapları hazır ediyor. Bizde her sene Merkezefendi Belediyesi olarak birinci sınıfların çantalarını, kalemliğini sıraların üzerinde hazır ediyoruz. 2017-2018 dönemi eğitim öğretim yılının ben hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah Merkezefendi olarak eğitime yatırım yapmaya devam edeceğiz. Çünkü bizim için Merkezefendi için yatırımda eğitim en önemli konu. Bir numaralı gündemimiz. İnşallah önümüzdeki günlerde de yeni projelerle de yeni hizmetler ile de eğitim camiamızın destekçisi olacağız" diye konuştu.

"Farklı projelerimiz olacak"

İlerleyen günlerde birinci sınıf öğrencilerin okulu sevmeleri için bazı etkinlikler yapmayı planladıklarını dile getiren Başkan Subaşıoğlu, "Bu projemizin adı 'Okula Hoş geldin projesi' birinci sınıfa başlayan çocuklarımız sıkıldıkları bir dönem oluyor. Önümüzdeki günlerde ana okulları ile ilgili bambaşka projelerimiz olacak. Okula ilk defa adım atan çocuklarımız ile ilgili oryantasyon anlamında içerisinde meslek tanıtımı olan, oyunlar olan, farklı mekanlarda çocuklarımızı ağırlayacağız. Mesleki eğitimlerde vereceğiz. İtfaiyeci nasıl olunuyor, sağlık memuru nasıl olunuyor, müzisyen nasıl olunuyor, inşaatçı nasıl olunuyor, bunları atölyelerde ana okulu çocuklarımıza öğreteceğiz. Eğitim ile ilgili bu tip projelerimiz sahne alacak" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Muhammet Subaşıoğlu Mevlüt Demir Mahmut Oğuz Denizli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title