Haberler

Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Marmaris'te Kutlandı

Güncelleme:

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Muğla'nın Marmaris ilçesinde düzenlenen törenle kutlandı.

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde düzenlenen törenle kutlandı. Törende Deniz Şehitleri anıldı. Marmaris'te gerçekleştirilen kutlamalar renkli görüntülere sahne oldu.

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Marmaris'te çeşitli etkinliklerle kutlandı. Kabotaj Bayramı nedeniyle sabah saatlerinde Atatürk Meydanı'nda çelenk töreni düzenlendi.Törene, Marmaris Kaymakamı Kamil Köten, Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, Marmaris Liman Başkanı Burak Okçu'nun yanı sıra siyasi parti ve kamu kurumu temsilcileri katıldı.

Marmaris Kaymakamı Kamil Köten törende Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Törende Mustafa Kemal Atatürk ve deniz şehitleri anısına saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu. Marmaris Liman Başkanı Burak Okçu, günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı.Çelenklerin bırakılmasının ardından Sürat tekneleri ve jet ski gösterileri gerçekleşti.Gösteriler vatandaşlar ve turistler tarafından da ilgiyle izlendi.Kaymakam Kamil Köten ve beraberindeki heyet daha sonra Yat Limanı'nda gemiye binerek denize açıldı. Körfezde, sürat tekneleri ve jet skilerin eşliğinde deniz şehitleri anısına suya çelenk bırakıldı.

Sahil Güvenlik ve Gümrük Muhafaza botları da denizde kutlamalara eşlik ettiler. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kabotaj Ve Deniz Bayramı Mustafa Kemal Atatürk Marmaris Muğla Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

title