Haberler

Deniz Akkaya, Yoğun Baskılar Nedeniyle Saçını Eski Haline Döndürdü

Güncelleme:

Deniz Akkaya, canlı yayına çıkmadan yaptığı Instagram paylaşımı ile önce sarı, sonra pembe ve maviye boyattığı saçını eski haline döndürdüğünü duyurdu.

Her gün farklı tarzları ile 'Duymayan Kalmasın' programında sabah saatleri izleyici karşısına geçen Deniz Akkaya, bu sefer saç stilini 'sadeleştirdi'. Instagram hesabında yaptığı paylaşım ile 'saçımı eski haline döndürdüm' diyerek kimi takipçilerini üzdü, kimilerini sevindirdi.

TARZ KONUSUNDA UYUMU YAKALADILAR

Deniz Akkaya'nın, Seren Serengil ile sunuculuğunu yaptığ Star TV'nin Duymayan Kalmasın programı her sabah adeta bir karnaval niteliğinde oluyor. Seren Serengil ile tarz konusunda uyum yakalayan Akkaya, programını ortağı ile birlikte görsel bir şölene çeviriyor. Aleyna Tilki, Kerimcan Durmaz gibi magazin gündeminin konuştuğu isimler programa konuk oldu.


ÖNCE SARI, SONRA PEMBEYDİ

Her sabah 9.45'teki programına çıkmadan önce spor yaptığını belirten Akkaya, fit görüntüsünü canlı yayında sergiliyor. Saçını önce sarı renge, sonra da pembeye boyatmış, saç rengi ile kıyafeti arasında hep bir uyum tutturmuştu. Akkaya'nın yeni tarzı sosyal medyanın dikkatini çekti.


SON OLARAK MAVİYE BOYATMIŞTI

Son olarak saçını mavi renge boyatan Akkaya yine sosyal medyada ses getirmişti. Bazı hayranları tarzına bayılırken, bazıları hiç beğenmediklerini dile getirdi.


'MAHALLE BASKISI' SONUCU ESKİ HALİNE DÖNDÜ

9.45'te başlayan programdan önce son halini Instagram hesabından paylaşan Deniz Akkaya'nın saçını eski rengine boyattığı görüldü. Yorum olarak "mahalle baskısı sonucu saçım eski haline döndü" ifadelerini kullandı.

İşte o görüntüsü:

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Seren Serengil Deniz Akkaya Instagram Star Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title