Haberler

Demirköprü'nün Minikleri, Güzel Anılar Biriktiriyor

Güncelleme:

Karşıyaka Demirköprü Spor U12 takımı, Kartepe CUP'ta birbirinden çekişmeli maçlar yaparak grubunda 7 puan topladı.

Turnuvaların yıldız takımı Karşıyaka Demirköprü Spor, Kartepe'den Karşıyaka'ya 7 puan ile döndü.DMD Turizm Organizasyon tarafından Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde düzenlemiş olduğu ve Uuluslararası düzeyde gerçekleşen 2.Kartepe Cup Uluslararası Gençlik Futbol Turnuvası'na Karşıyaka Demirköprü Spor birbirinden çekişmeli maçlar yaptı. E grubunda Lübnan'dan Hoops Clup, Kuveyt'ten Kazma SC, Türkiye'den ise Üstün Spor, Karadeniz Ereğli Genç Yıldız, Yeni Bartın Spor ile mücadele eden Demirköprü, grubunu 2 galibiyet 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak 7 puanla bitirdi.

ÜSTÜN SPOR'U YENSE GRUP LİDERİ

Birbirinden çekişmeli maçlar yapan Demirköprü turnuvanın ilk gününde tarihlerinde ilk defa yabancı takımlarla maç yaptı. Hoops Club'u 3-1 yenen, Kazma SC ile de 0-0 berabere kalan Demirköprü, Turnuvanın 2. gününde Üstün Spor'a 2-1, Karadeniz Ereğli Genç Yıldız'a ise 2-0 yenildi.Turnuvanın son maçında Yeni Bartın Spor'u 1-0 yenen Demirköprü Spor Üstün Spor'-un 10 puanla lider olduğu grupta 2 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyet alarak 7 puan aldı. Rakip fileleri 5 kez havalandıran Karşıyaka Demirköprü Spor liglere hazır olduğunu gösterdi.

Karşıyaka Demirköprü Spor, 20-22 Eylül'de Foça'da Foça Belediyesi'nin katkılarıyla 1.Phokaia Çocuklar Futbol Turnuvası düzenleyecek.

U12'LERDE ŞAMPİYON BURSA

2.Kartepe Cup Uluslararası Gençlik Futbol Turnuvası'nda U12'lerde Bursaspor şampiyonluğu alırken U10'da Fenerbahçe, U11'de Antalyaspor U13'te ise Beşiktaş şampiyon oldu. Bugün başlayan U14 ve U15'lerde ise final 4 Eylül'de düzenlenecek final maçları ve ödül töreni ile son bulacak.

Kartepe CUP'u değerlendiren Karşıyaka Demirköprü Spor Başkanı Ersoy Ergül, Demirköprü Spor'un son 10 günde bir çok ilk yaşadığını açıkladı. Kemalpaşa CUP12'de Fenerbahçe ile yapılan maçın ardından uluslararası bir turnuvaya katılarak ilk defa yabancı takımlarla oynadıklarının altını çizen Ergül, sözlerini şöyle sürdürdü;

"Turnuvalar sayesinde çocuklarımız hem anı biriktiriyor hem de takım olmayı öğreniyor. Onları başarılarından dolayı kutluyorum. Yola herşey hayal etmekle başlar diye çıktık. Sonuç ortada. Biz Kartepe'de çok eğlendik. Bize bu güzellikleri yaşatan turnuvanın organizatörü Mehmet Turu ve eşi Deniz Hanım'a DMD Turizm ailesine Karşıyaka Demirköprü Spor Ailesi olarak teşekkür ederiz"

159 MAÇTA 533 GOL SEVİNCİ

2.Kartepe Cup Uluslararası Gençlik Futbol Turnuvası'nın düzenleyicisi DMD Turizm Organizasyon firmasının CEO'su Mehmet Turu, Kartepe CUP'un başarılı bir şekilde devam ettiğini belirterek şunları söyledi.

"U14 ve U15 takımlarının karşılaşmaları bugün başladı. Bu maçlar dışında biten U10, U11, U12 ve U13 maçlarına 32 kulüpten 60 takım katıldı. Oynanan 159 maçta çocuklarımız 533 kez gol sevinci yaşadı. Turnuva sonunda düzenlenen kapanış seremonisinde katılımcı bütün sporculara madalyaları teslim edilirken, kategorilerinde dereceye giren takımlara kupaları takdim edildi. Tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Demirköprü Karşıyaka Kartepe Futbol Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title