Haberler

    Db Berdan & Pepsi – Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul

    Mercedes-Benz isim sponsorluğunda gerçekleşen 11. Sezon 2018/19 Sonbahar-Kış koleksiyonlarının sergilendiği Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul, 27-30 Mart tarihleri arasında Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleşiyor!

    Gökçe Kömürcü - PembeNar Özel

    Yılın en güzel mevsiminden biri olma özelliği taşıyan moda haftasında Türkiye'de gelmiş geçmiş en etkileyici şovlardan birine imza atan tasarımcı Deniz Berdan ve tasarımcı kızı Begüm Berdan'ın 28 Mart Çarşamba günü saat 14: 00 sularında gerçekleştirdikleri defile uzun süre hafızalardan silinmeyecek.

    DB Berdan, 2012 yılında, Londra tabanlı oluşturulmuş dinamik, genç ve keskin bir marka olma özelliği taşıyor. Deniz ve Begüm Berdan'ın en büyük ilham kaynakları sokaklar ve alt kültürler.

    DB Berdan ve Pepsi ile Kendin Olmanın Güzelliğini Keşfet!

    Saatler 14: 00'ı gösterdiğinde, Zorlu PSM'ne giriş yapıp, runway giriş kapısına yöneldik ve girişte Pepsi dağıtan görevlilerden bir tane alıp, yerlerimizi aldık. Birçok ünlü tasarımcı, model ve oyuncuyu görmek mümkündü.

    Her daim renk ve desenlerin gücünü başarılı bir şekilde kullan Deniz ve Begüm Berdan Pepsi markasının  80'ler ve 90'lar döneminden esinlenerek, toplamda 45 parçalık bir koleksiyon hazırlamışlar. Bu iki farklı dönem Deniz ve Begüm'ü ifade ediyor. 'Senin gücün sen olman' sloganı ile Pepsi ' Choise of a New Generation' mottosunu birleştirerek sundular.

    Refreshed!

    Yenilenmek ve güçlenmek konularının altını çizen sloganlarını, samimiyetle kendin olmanın güzelliğine değinerek güçlü mottolarla işledi.

    Pepsi sponsorluğunda gerçekleşen defilede, insanların kendi benliklerini kabul edip, kendilerini sevmeye davet edildiği bir atmosfer hakimdi.

    Pepsi mavisinin ağırlıklı olarak kullanıldığı renk skalasında, 80'ler ve 90'ların form ve silüetleri birbiri içine  geçmiş, logolu, mesaj veren, baskı ve triko şeritler ilgi çekiciydi. Yarasa kollar, saten, vücudu saran renkli formlar, metalik kumaşlar, kimonolar, eşofmanlar, powersuit takım elbiseler, deri detaylar ve sweatshirtler ağırlıktaydı.

    Kadın koleksiyonunun yanı sıra erkek tasarımları için tasarımcı Gökhan Yavaş ile iş birliği yaptı. Defilede yer alan dramatik şapkalardaysa Sanya Jasovi imzası vardı.

    Defile sona doğru tam bir şova dönüştü. Yaşlı, genç, trans, kadın, erkek, o, bu, şu gözetmeksizin insana insan olduğunu hatırlatan, sadece insan olmanın gerektirdiği haz, duygu ve içsel güce değinen sınırların kalktığı amansız bir yolculuktu.

    Güzel süprizlerle dolu olan defilede Burcu Özberk yer aldı ve defile sonunda Serel Yereli canlı şarkı performansıyla ortalığı kasıp kavurdu.

    Devam eden moda haftasından gördüklerim ve duyduklarımı sizlerle paylaşmaya devam edeceğim. Takipte kalın, sevgiler..

    Gökçe Kömürcü

    Kaynak: Pembenar / Kadın

    Deniz Berdan Türkiye Gökçe Pepsi Kadın Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title