Haberler

Darp nedeniyle şikayetçi olan kurye, para cezası aldı: Keşke yediğim dayakla kalsaydım

Güncelleme:

Antalya'da 2017 yılında bir restoranda motokurye olarak çalışan Hayrullah Aydoğmuş, trafikte kendisini darbeden M.U. ile mahkemelik oldu. Mahkeme, yargılama sonunda birbirlerinden şikayetçi olan her iki tarafı da para cezasına çarptırdı. Avukatlık ücretini ödeyebilmek için motosikleti satan Aydoğmuş, "Keşke yediğim dayakla kalsaydım" dedi.

Muratpaşa ilçesinde 2017 yılında bir pizzacıda motokurye olarak çalışan Hayrullah Aydoğmuş, paket götürdüğü sırada kırmızı ışıkta durdu. İddiaya göre bu sırada arkasında aracıyla duran M.U. ışık yandığı halde selektör yaptı. Bunun üzerinde başında kask bulunan Aydoğmuş, 'kırmızı ışık yanıyor' diyerek ışığı gösterdi. M.U., yeşil ışığın yanmasıyla hareket eden Aydoğmuş'un motosikletinin önünü aracıyla kesti. Ne olduğunu anlamaya çalışan kurye, kaskını çıkarmasıyla M.U.'nun kafa darbesiyle yere yığıldı.

KAFASINI ASFALTA VURDU

Aydoğmuş'u yerde de darbetmeye devam M.U., kuryenin başını asfalta vurmaya başladı. Çevredekilerin müdahalesiyle olay yerinden ayrılmak üzere olan M.U., Aydoğmuş'un aracının fotoğrafını çektiğini görünce cep telefonunu da parçalayarak uzaklaştı. Ambulansla hastaneye götürülen Aydoğmuş'un burnunun kırıldığı ve vücudunun farklı yerlerinden yaralandığı belirlendi.

SALDIRGANIN AVUKATI İCRA İŞLEMİ BAŞLATTI

Olayın ardından her iki taraf da darp raporu alarak karşılıklı şikayetçi oldu. Yaklaşık 4 yıl süren dava sonucunda Aydoğmuş ve M.U. para cezasına çarptırıldı. Davanın ardından M.U.'nun avukatı, Aydoğmuş'a avukatlık ücreti olarak 5 bin 500 liralık icra işlemi başlattı.

BORCU ÖDEMEK İÇİN BABASININ MOTOSİKLETİNİ SATTI

M.U.'ya hakaret ettiği gerekçesiyle 1740 lira para cezası alan Aydoğmuş, borcu ödeyebilmek için babasına ait motosikleti satmak zorunda kaldı. Darp olayının ardından kuryelik yapmayı bıraktığını söyleyen Aydoğmuş, "Paket servis yapmaya çıktığımda kırmızı ışıkta beklerken arkamdan selektör yaptı. Kafamda kask varken elimi kaldırıp 'Işık yanıyor görmüyor musun' dedim. İlerlerken arabasıyla önümü kesti. Kaskımı çıkarınca kafa attı ve burnumdan kan gelince yere düştüm. Ardından kafamı asfalta vurmaya başladı. Çevredekiler ayırınca aracın plakasını çekmek için cep telefonumu çıkarttım ancak elimden telefonu alıp kırdı. Sonrasında aracına binerek kaçtı" dedi.

Darp nedeniyle şikayetçi olan kurye, para cezası aldı: Keşke yediğim dayakla kalsaydım


"SANKİ BEN ONU DÖVMÜŞÜM"

Ambulansla hastaneye kaldırıldığını, sonrasında şikayetçi olduğunu anlatan Aydoğmuş, "Nasıl oldu bilmiyorum ama kendisi de darp raporu almış. Mahkemede ben de sanık durumuna düştüm. Duruşmada öyle şeyler söyledi ki. Sanki ben onu dövmüşüm gibi. İkinci duruşmada olayı gören bir şahitle gittim ve her şeyi anlattı. Ancak dava yine ertelendi. Son duruşmada ben 1740 lira para cezası aldım. Bir süre sonra karşı tarafın avukatı, avukatlık ücreti adı altında 5 bin 500 liralık icra gönderdi" diye konuştu.

"KEŞKE YEDİĞİM DAYAKLA KALSAYDIM"

Kendisini darbeden kişiye karşı dahi koyamadığını söyleyen Aydoğmuş, "Site görevlisi olarak çalışıyorum ve 2 çocuğum var. Bunu ödeyecek durumum yoktu ve babamın motosikletini satmak zorunda kaldım. Keşke davacı olmasaydım da yediğim dayakla kalsaydım. Haklıyken haksız duruma düştüm. En çok zoruma giden de bu oldu. Olan garibe oldu, keşke şikayetçi olmasaydım. Ben adaletin yerini bulmasını istiyorum. Darp raporum her şeyim olmasına rağmen suçlu ben oldum" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Muratpaşa Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (18)

Xx:

Zalim zalimliği ile kalıyor...İyi ki ahiret var

17
0
yanıtYanıtla
Vatandaş diyor ki:

Dünyadaki adalet sisteminin zayıflığı işte . . herkese mal varlığına gelirine göre ceza verilmeli. . .

15
1
yanıtYanıtla
DOĞRUCU DAVUT:

ALMANYA BİZİ KISKANIYOR

8
4
yanıtYanıtla
Mert:

Ülkede ne adalet, ne demokrasi, ne saygı, nede huzur kaldı be bizi bu hale düşürenlere yazıklar olsun.

11
0
yanıtYanıtla
HÜSEYİN:

Fakiri öldüreceğinize üstünü yırtın demişler yazık

10
0
yanıtYanıtla
Veysel:

Zengin olunca her kapılar açılıyor. Yazık değil mi bu garibana. O zalim arabasıyla kaza yapar felç olur inşallah . . . .

8
1
yanıtYanıtla
adil:

Adalet sistemimiz suç işliyor.

9
0
yanıtYanıtla
Yalan Biter Gerçek Kalır.:

Bugün Kendini Dev Aynasında Görenler Malına Mülküne Güvenenler Haksızlık Yaptığınız Sürece Ama Bu Dünyada Ama Öteki Tarafta Mutlaka En Ağır Şekilde İmtihan Olacaksınız , Haa Şunuda Unutmayın Bu SInavda Kopya Verende Yok Kopya Çekende Yok . . .

7
0
yanıtYanıtla
Yanlış biliyorsun:

Öteki tarafta imtihan olmaz. İnsan yaptığının karşılığını alır. İmtihan bu dünyadadır kardeşim.

yanıt2
yanıt1
hayir:

biz evet diyoruz, memlektin hayrina evet dedik, ondan hersey da güzel oluyor

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title