Haberler

Damla Ekmekçioğlu, Bacak Hareketiyle Sınırları Zorladı!

Güncelleme:

Sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Damla Ekmekçioğlu, sınırları zorlayan bacak hareketiyle takipçilerine meydan okudu.

Sosyal medya hesabın üzerinden yaptığı cesur paylaşımlarıyla adından söz ettiren Damla Ekmekçioğlu, bacak hareketiyle takipçilerine meydan okudu.

"DAMLA AKLIMIZI ALDIN"

İlk olarak dünyaca ünlü isim Victoria Beckham tarafından yapılan bacak hareketini taklit eden Damla Ekmekçioğlu takipçilerine meydan okudu. Ekmekçioğlu, bacaklarını doksan derece açarak sınırları zorladı. Ekmekçioğlu'nun paylaşımına yorum yapan bir takipçisi, "Damla o nasıl hareket aklımızı aldınız." yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, "Victoria yanında halt etmiş yok böyle bir poz." yorumunu yaptı.

Damla Ekmekçioğlu Bacak Hareketiyle Sınırları Zorladı!

VİCTORİA BECKHAM YAPMIŞTI

Bacak hareketiyle takipçilerinin ağızlarını açık bırakan Damla Ekmekçioğlu'nun bacak hareketini ilk olarak Victoria Beckham yapmıştı.

Damla Ekmekçioğlu Bacak Hareketiyle Sınırları Zorladı!Victoria Beckham

Damla Ekmekçioğlu Bacak Hareketiyle Sınırları Zorladı!

Damla Ekmekçioğlu Bacak Hareketiyle Sınırları Zorladı!

Damla Ekmekçioğlu Bacak Hareketiyle Sınırları Zorladı!

Damla Ekmekçioğlu Bacak Hareketiyle Sınırları Zorladı!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Victoria Beckham Sosyal Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (60)

.:

Bunlar türk ve müslüman olamazlar bunlar birilerinin yetiştirip türkiye ye gönderdiği milletin ahlakını manevi değerlerini bozmak için gönderilmiş kişiler allah ıslah etsin

24
9
yanıtYanıtla
çiftçi:

belediyeye haber verin toplasın bunları

25
1
yanıtYanıtla
fazlı:

eskiden kadınlar tarlada calısırdı vefalı idi sadık elindeki ile gecinmeyi bilirid tutumlu idi ama şimdi böyle kadınlar cıktı rezil herkesi kadınlıktan soguuttu kadınların yuz karası oldu şimdi daha cok battı bu ülke daha cok ahlaksız olundu

22
3
yanıtYanıtla
Büşra:

Siz o tarlada çalışan kadınlara sen kadınmısın yemek yapmakla ev temizlemekle kadın olunmuyo bi şu kadına bak taş gibi dediğinizden olmasın bu zamanın erkeklerine bakıyorum tam olarak hak ettikleri kadın tipi adamın parasını ye hiçbir emek verme daha paralı birini bulduğunda artık senden elektirik almıyorum babay

yanıt4
yanıt1
CIK CIK CIIIIK....:

FAZLI, elindeki derken??

yanıt0
yanıt0
GULU GULU:

kadın dediğin biraz gizemli olur ya. şimdiki kızların merak edilecek hiçbir yanı yok

23
1
yanıtYanıtla
DERİN GÖLGE:

ET GÖRMEKTEN GINA GELDİ EDEP YOKSUNLARI KADINLARIN ETLERİNİ GÖRÜNCE KUSACAM YETER ARTIK

18
3
yanıtYanıtla
NE HALE GELDİK:

İYİYKİ SOSYAL MEDYA VAR. OLMASAYDI ACABA SİZİN HALİNİZ NE OLURDU. TAMAM YABANCILAR SOYUNABİLİR ONLAR KENDİLERİNE GÖRE SOYUNMAK NORMAL, BİZ MÜSLÜMAN BİR ÜLKEYİZ VE SİZİN GİBİ BAYANLAR SOYUNMA YARIŞINA GİRDİLER, SİZLERİ GÖRDÜKÇE KADINLARDAN NEFRET ETMEYE BAŞLADIK. TÜRK VE MÜSLÜMAN KADINI HÜNERİNİ SOYUNMAKLA DEĞİL, ALIN TERİ İLE BİRŞEY YAPTIKLARI TAKDİRDE DEĞERLİDİR.

18
1
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

bal dök yala

12
7
yanıtYanıtla
HELAL OLSUN:

Bu açık seçik kadını görüp tepki veren erkekleri tebrik ediyorum gerçek cesur bir hareket Budur...Kadının tesettürü tüm vucütsa erkeğin ki göz kapakları lütfen sizi bizi teşhircilikle bozmaya çalışıyorlar biz bu oyuna gelirsek çocuklarımız torunlarımız geleceğimiz ne halde olur ya eğri olun ya doğru herzmana ve her yerde

15
3
yanıtYanıtla
Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title