Haberler

Cumhurbaşkanı'na seslenen Ece Erken, artan dövize isyan etti: Her şeye zam geliyor, acil çözüm

Güncelleme:

Ünlü sunucu Ece Erken, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla artan dolar ve euro kuruna tepki gösterdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenen sunucu, "'Dolarla ne işiniz var?' diyorsunuz. Peki neden her şey zam geliyor?" dedi.

Paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren sunucu Ece Erken, dolar ve euronun artışından sonra ürünlere gelen zamlara sitem etti. Instagram hesabından peş peşe paylaşımlar yapan Erken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslendi.

"NEDEN HER ŞEYE ZAM GELİYOR?"

2,5 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaşımlar yapan Erken, şunları yazdı: "Sayın Cumhurbaşkanımız 'dolarla ne işiniz var?' diyor peki o zaman neden her şeye zam geliyor? Tamam doların 17 olmasından bize ne, neden zam? Kiralara, evlere, motorine, akaryakıta, telefona bile... Biz dolar kazanmıyoruz. 42 bin TL bir telefon fiyatı. En basitinden Zara oldu Beymen... Biz zaten ülke olarak olduk outlet.

"NEDEN HERKES SUSUYOR?"

Acil çözüm acil... Neden herkes susuyor? Her gün bir şeye tonlarca zam yapılıyor ve asıl felaketler başlamadı. AVM'ler tıka basa, evler uçtu, kiralar keza.. Ve herkes susuyor. Müzik sustu, müzisyenler ayaklandı ya klipler çekti, Hakan Altun'lar falan videolar çektiler. Şimdi müzik devam ediyor ama biz sustuk. Çok acayibiz. Peki ona da peki."

Cumhurbaşkanı'na seslenen Ece Erken, artan dövize isyan etti: Her şeye zam geliyor, acil çözüm

Cumhurbaşkanı'na seslenen Ece Erken, artan dövize isyan etti: Her şeye zam geliyor, acil çözüm

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Recep Tayyip Erdoğan Instagram Ece Erken Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (5)

GARİBAN:

ŞİMDİ ENFLASYONU SAVUNMUYORUM FAKAT MİLLET BU DURUMA RAĞMEN OKADAR SES ÇIKARMAZKEN.MİLYONLAR KAZANAN SÖZDE ÜNLÜ CAMİASININ CEBİNE UFACIK DOKUNUNCA BEBEK GİBİ ZIRLAMALARI NEKADAR DA GÜLÜNÇ.(İSTİSNALAR ELBETTE VARDIR O LAF YERİNİ BULUYOR)BU SEFERLİKTE RANGEOVER BİNMEYİN ARKADAŞIM.STARBUCKSA GİTMEYİN,NİŞANTAŞINDA BİNLERCE LİRA HARCAMAYIN.PAHALI BOTLAR TAKILAR ALMAYIN.ZAMANINDA ALDIKLARINIZLA YETİNİN SÖZDE ÜNLÜLER.SANAT YAPIN SİYASETİ BU MİLLET YAPAR AĞLAMAYIN.

48
74
yanıtYanıtla
selcuk cermik:

emin ol kendi için isyan etmemiştir orda bile seni düşünmüştür ama sen kendini düşünmüyorsan daha ne yapsın kim ne diye susuyor dıye ısyan edıyor alım gücüne bir bak bi daha oyle yorum yap

yanıt37
yanıt7
o zen:

Ekonomiyi dış güçler yönetiyor. 20 yıldır dış güçler iktidarda. 20 yıldır Tüm bakanlıkları dış güçler yapıyor. Bunlara ne masal anlatırsanız inanırlar. Bi tek gerçeklere inanmazlar. Kurgu sever millet

56
10
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Ali Şan kankinle oy vermeden önce düşünecektiniz onları Eceeee :) Soyadın Erken ama GEÇ kaldınız :)

12
1
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

sizi çok etkılıyor ya yalakalar.

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title