Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın evinde ziyaret ettiği Mahruze teyze, şimdi Soylu ve Yıldırım'ı ağırlayacak

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanı sıra Ekrem İmamoğlu ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun evinde ziyaret ettiği Mahruze Keleş, evinde gerçekleşen ziyaretlere ilişkin detayları anlattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan için "Nur akıyor suratından" diyen Keleş, şimdi evinde misafir edeceği isimlerin ise Binali Yıldırım ve Süleyman Soylu olduğunu söyledi.

2019'daki yerel seçimler öncesinde pazarda karşılaştığı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na söylediği "Sana kete yaparım ama oy vermem" sözleriyle tanınan Mahruze Keleş, İmamoğlu ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu tarafından evinde ziyaret edilmişti. Keleş de her fırsatta olduğu gibi yine Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmek istediğini dile getirmişti.

Erdoğan, Keleş'i kısa süre önce telefonla arayarak kendisini ziyaret edeceğini söylemişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde "Son nefesime kadar oyum Erdoğan'a" diyen Mahruze Keleş'i evinde ziyaret etti.

"NUR AKIYOR SURATINDAN"

Keleş ise bir yıllık süreçte evinde ağırladığı siyasi isimlerle ilgili konuştu. Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre Keleş; Erdoğan'ın ziyaretiyle ilgili şunları söyledi: "Dünyalar benim oldu, dileklerim kabul oldu. Cumhurbaşkanım gibi bir tane yok dünyada. Cumhurbaşkanım bambaşka. Televizyonda görüyordum ama buradaki bambaşkaydı, nur akıyor suratından. Bir daha böyle birisi dünyaya gelmez. Cumhurbaşkanımın kıymetini bilelim."

''KEŞKE ERDOĞAN'IN PEŞİNDE OLSAYDI"

Mahruze Keleş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu ile yerel seçimleri öncesinde pazarda karşılaştığını anımsattı. "İmamoğlu'ndan da Allah razı olsun, onun vesilesiyle Cumhurbaşkanım geldi" diyen Keleş, şunları dile getirdi: "Benim kapıma gelenden Allah razı olsun. Kılıçdaroğlu da geldi, Allah razı olsun. İmamoğlu ile de pazarda karşılaştık, ondan da Allah razı olsun. Ben çağırdım da buraya getirmedim, kendi geldi. Güler yüzü yetiyor onun da. Ben doğrusunu konuşuyorum. Keşke Tayyip Erdoğan'ın peşinde olsaydı."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın evinde ziyaret ettiği Mahruze teyze, şimdi Soylu ve Yıldırım'ı bekliyor

''BANA KUR'AN HEDİYE ETTİ, HER GÜN OKUYUP ONA DUA EDECEĞİM"

Cumhurbaşkanı'nı çok samimi bulduğunu söyleyen Mahruze Keleş, "Tayyip Bey çok sıcakkanlı, samimi. Telefon etmişti şimdi gelmek nasip oldu. Boş adam değil. Çalışan adam. Ancak nasip oldu. Ben uçuyorum benim evime geldi diye. Eğer benim ketelerimi beğendiyse, Emine Hanım'la telefon etsin bana. Cımcık mantı da gönderdim. Öz kardeşimi davet etsem gelmez. Cumhurbaşkanımız bana Kuran-ı Kerim hediye etti. Her gün okuyup ona dua edeceğim." dedi.

SIRADA YILDIRIM VE SOYLU VAR

Mahruze Keleş, ''Aynı memleketlim, hemşehrim Binali Yıldırım'ı da evime bekliyorum, İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'yu da. Yıldırım da gelecek, Soylu'm da. Annesi vefat etmiş, üzüldüm. Allah rahmet eylesin.'' dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Ekrem İmamoğlu Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title