Haberler

Çukur dizisinin kadrosuna Begüm Akkaya dahil oldu

Güncelleme:

Ekranların sevilen dizisi Çukur'un kadrosuna Genco Özak'ın ardından Begüm Akkaya da dahil oldu. Son olarak "Yeni Hayat" dizisiyle seyirci karşısına çıkan Özkaya, dizide "Seher" karakterini canlandıracak.

Show TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Çukur'a "Kulkan Erdenet" karakteriyle katılan Genco Özak'ın ardından sürpriz bir isim daha dahil oldu.

4. sezonuyla da izleyiciyi ekran başına kilitlemeyi başaran Çukur dizisi, kadrosunu yeni oyuncularla güçlendirmeye devam ediyor. Genco Özak'ın ardından dizinin kadrosuna Begüm Akkaya da dahil oldu. Son olarak "Yeni Hayat" dizisinde seyirci karşısına çıkan Akkaya Çukur'da "Seher" karakterini canlandıracak.

Çukur dizisinin kadrosuna Begüm Akkaya dahil oldu

BEGÜM AKKAYA KİMDİR?

Begüm Akkaya, 8 Şubat 1991 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Baba tarafından aslen Giresun'ludur. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Ana Sanat Dalı Bölümü'nden mezun olmuştur.

Begüm Akkaya, "Mavi Dalga" ile 20. Sadri Alışık Ödülleri Ekrem Bora Umut Veren Genç Kadın Oyuncu Ödülü, "Nergis Hanım" ile Adana Altın Koza Film Festivali Türkan Şoray Umut Veren Genç Kadın Oyuncu Ödülü ve Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali Genç Cadı Ödülü, "Kuma" filmi ile Molodist International Film Festival Best Actress ve Philadelphia Film Festival Best Actress ödüllerine layık görülmüştür.

İlk oyunculuk deneyimini 2005 yılında rol aldığı Beşinci Boyut dizisi ile yaşayan Begüm Akkaya; Uçurum, 20 Dakika, Altınsoylar ve Bugünün Saraylısı, Aşk ve Gurur gibi projelerde rol almıştır. Begüm Akkaya, şimdilerde FOX TV ekranlarında yayınlanan Kurşun adlı dizide Tomris karakterine hayat vermektedir. Begüm Akkaya, 1.63 metre boyunda, 51 kilo ve Kova burcudur.

Begüm Akkaya'nın rol aldığı diziler ve filmler:

2020 – Yeni Hayat (Seher)

2019 – Kurşun (Tomris) (TV Dizisi)

2019 – I Am You (Melike) (Sinema Filmi)

2018 – Adı Zehra (Hayal) (TV Dizisi)

2017 – Aşk ve Gurur (Elif) (TV Dizisi)

2016 – Altınsoylar (Ümmü) (TV Dizisi)

2015 – Bugünün Saraylısı (Feride) (TV Dizisi)

2014 – 20 Dakika (Zeliha) (TV Dizisi)

2013 – Nergis Hanım (Sinema Filmi)

2013 – Mavi Dalga (Perin) (Sinema Filmi)

2012 – Uçurum (Ceylan) (TV Dizisi)

2012 – Kuma (Ayşe) (Sinema Filmi)

2012 – Acayip Hikayeler (Fazilet) (TV Dizisi)

2011 – Muhteşem Yüzyıl (Hasibe) (TV Dizisi)

2010 – Sessiz Çocuklar (Sinema Filmi)

2010 – Hür Adam (Aysel) (Sinema Filmi)

2010 – 72. Koğuş (Dilsiz Suna) (Sinema Filmi)

2010 – Kapalı Çarşı (Dilek) (TV Dizisi)

2008 – Kendi Okulumuza Doğru (Pınar) (TV Dizisi)

2008 – Aşk Tutulması (Gamze) (Sinema Filmi)

2006 – Yeşeren Düşler (Sakine) (TV Dizisi)

2006 – Doktorlar (Melisa) (TV Dizisi)

2005 – Beşinci Boyut (Sibel) (TV Dizisi)

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Begüm Akkaya Çukur Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (39)

Ümit Murat Arıcı:

Çukur, Ramo, Arıza, Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz gibi dizilerin toplum tarafından rağbet görmesi ve seyrediliyor olması medeniyetimizin, kültürümüzün ne seviyelere geldiğini göruyorum. Yetişen nesillere boyle ne kadar güzel örnek oluyoruz!? Degil mi?

14
12
yanıtYanıtla
Njjhggjkj:

Ne alakası var beyinsiz kardeşim

yanıt0
yanıt0
DİYAR:

BUNLARDA ASKERE ADAM ALMA ŞUBESİ GİBİ OLDULAR ONU AL BUNU AL ALALALALALALALALAL ŞAKA BİYANA CEHENNEME GİT ÇUKUR DİZİSİ GENÇLERİ DEJENERE EDİYORSUN

11
8
yanıtYanıtla
ONE LI:

İŞTE ÜLKENİN IQ SEVİYESİ. . .

12
6
yanıtYanıtla
6.FİLO:

Gülmek isteyenler Çukur'' u izlesin.

9
5
yanıtYanıtla
kasımpaşa:

Dizi çok saçma. girilemeyen, kuş uçmayan mahalleye, elinde tapularla yaralı halde kimsenin ruhu duymadan kahveye kadar geldi. kahvenin önünde öldü. Çatıdan çatıya atlarken şarjör değiştiren çukur :D Selim Koçavalı yı görmüyor :DSenaryoyu yazan, yazıp geçiyor. Filmdeki detayların kopuk olduğunu gören çok az kişi var. Bunun gibi çok örnek verilebilir. İzleniyor mu izleniyor ama saçma olduğunu değiştirmez. İnsanlar bu tarz diziyi sevdiği için ve alternatif de olmadığı için başarılı buluyor.

7
7
yanıtYanıtla
vatan taş:

diziyi kötüleyeceğinize bilgisayar oyunları bu ülkede neden yasaklanmıyor diye düşünün . çocuk 5 yaşında adam bıçaklamayı bilgisayar oyunlarından öğreniyor. . çukur dizisi güçlü ve haksıza karşı mazlumların birleşerek karşı koymasını bir ve birlikte olmayı paylaşmayı gösteriyor. o yüzden zenginler medya aracılığı ile diziyi sürekli kötülüyor

11
2
yanıtYanıtla
Ümit Murat Arıcı:

Zengin degilim fakat bu diziyi bende kotuluyorum. Bilgisayar oyununun ne kadar zararı varsa bu ve bunun gibi dizilkerinde o kadar zararı var. Burası Turkiye kolombiya degil.!!

yanıt0
yanıt3
Sakaryalı Hatun:

Bu tarz şiddet içeren içerikler, tamamen kaldırılmalı. Bu tarz yapımları izlemeyin!

4
9
yanıtYanıtla
Sw:

Oooo Sakaryalı hatun bu ne şeref, nerelerdesin sen;)

yanıt1
yanıt0
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title