Haberler

Çukur Dizisine Dahil Oldu! Erkan Avcı Kimdir?

Güncelleme:

Geçtiğimiz sezona damgasını vuran, ekranların sevilen dizisi Çukur, sezon finalinde pek çok sevilen karakterin ölmesi nedeniyle hayranlarını üzmüştü. Fenomen dizi yeni sezona hazırlanırken, kadroya dahil olan Erkan Avcı merak konusu oldu. Peki, Erkan Avcı kimdir? İşte, detaylar...

Show TV'nin Ay Yapım imzalı, başrollerini Erkan Kolçak Köstendil, Aras Bulut İynemli ve Ercan Kesal'ın paylaştığı Çukur, kısa sürede fenomen haline gelmişti. Yeni sezon hazırlıklarına devam edilirken, kadroya Erkan Avcı'nın katıldığı açıklandı. Peki, Erkan Avcı kimdir?

ERKAN AVCI KİMDİR?

Erkan Avcı 1 Ocak 1982 Diyarbakır'da doğdu. Mimar Sinan Üniversitesi'ni bitiren başarılı oyuncu Karadayı dizisinde (Barut) Necdet Güney isimli karakteri canlandırarak ünlenmiştir.

Çukur Dizisine Dahil Oldu! Erkan Avcı Kimdir?

Zenne filminde oynadığı "Ahmet" rolüyle 2011 yılı, 48. Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü kazanmıştır.

Çukur Dizisine Dahil Oldu! Erkan Avcı Kimdir?

'PAYİTAHT ABDÜLHAMİD' DİZİSİNDEN TRANSFER

Erkan Avcı, geçen sezon TRT'nin Payitaht Abdülhamit dizisinde Fehim Paşa karakterine hayat vermiş, sezon sonunda da senaryo gereği ölmüştü.

Çukur Dizisine Dahil Oldu! Erkan Avcı Kimdir?

ÇUKUR DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

İstanbul'un en belalı mahallerinden Çukur'un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur'u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasağı kırmaya hazırlanan yeni bir grubun ortaya çıkması ile mevcut düzen bozulur. Tam Koçovalıları pes ettirdiklerini düşündüklerinde, ailenin küçük oğlu Yamaç yıllar önce bambaşka bir hayat kurmak için arkasında bıraktığı Çukur'a geri dönecek ve yeni bir dönem başlayacaktır. Yamaç yıllar önce Çukur'u ve ailesini arkasında bırakarak yarınını düşünmediği bir hayata dalmıştır. Karşısına en az kendisi kadar hesapsız, yaralı ve tehlikeli ama bir o kadar da güzel bir genç kadın olan Sena çıkınca sonsuz aşkı bulduğuna inanır. "Ölene kadar mutlu" olmak üzere bir araya gelen bu genç çiftin hayatına Çukur'un ve Yamaç'ın ailesinin yeniden girmesi ile hiçbir şey artık hayalini kurdukları gibi olmayacaktır. Yamaç'ın Çukur'daki geleceği ve Sena'nın geçmişi ortak bir hayat kurmalarına izin verecek midir?

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Kostas Kasapoğlu Erkan Avcı Çukur Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (17)

sen konuşma soner:

adam her rolü yapabilen bi oyuncu. çukur için iyi bir karekter

13
1
yanıtYanıtla
memo:

bu adamın saçı olsa 10 numara yakışıklı olur

8
0
yanıtYanıtla
ohooooo:

halamında şeysi olsa amcam olurdu

yanıt1
yanıt1
Thranduil:

Saçı olmadığı halde karizma saça gerek yok.

yanıt2
yanıt0
Büşra:

gozleri yeter adam yakisikli simdi

yanıt3
yanıt1
ASLI:

HAKLISIN BÜŞRA MAVİ GÖZLÜ ERKEKLER BENİ HER ZAMAN ETKİLER

yanıt1
yanıt2
Ukala:

Aslı, seni mavi gözlü kadınlarda etkiliyor bildiğim kadarıyla:)

yanıt0
yanıt0
diyarbakırlı 21:

hemşerim gururduyuyorum ejder abimin yeğeni başarılar

6
0
yanıtYanıtla
I.A.:

Sakarya Firat,haaaaaayyyaaatiiiim Unutmayin lütfen,ekleyin

5
0
yanıtYanıtla
svs:

yanlış hatırlamıyorsam kendisi payitahtta ölmedi

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title