Haberler

Çtso'da Yaşanan Gerginliğin Ardından 4 İstifa

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ÇTSO) Eylül Ayı Meclis Toplantısı'nda yaşanan gerginliğin ardından 4 istifa geldi.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ÇTSO) Eylül Ayı Meclis Toplantısı'nda yaşanan gerginliğin ardından 4 istifa geldi.

ÇTSO Eylül Ayı Meclis Toplantısı'nda Oda Genel Sekreteri Selma Uğurlu ile Oda Yönetim Kurulu Üyesi Rahmi Yılmaz arasında çıkan ve Uğurlu'nun aynı zamanda yeğeni olan oda personeli Burak Cebeci'nin de dahil olduğu tartışmanın ardından istifalar yaşandı.

Gerginliğin hem kendisini hem de oda üyelerini ciddi bir şekilde rahatsız ettiğini dile getiren Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İsmail Akın ile Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Yardımcısı Süleyman Kozuva, duruma kayıtsız kalamayacaklarını vurgulayarak istifa etti.

Kozuva ve Akın'ın ardından üçüncü istifa haberi de Ahmet Çetin'den geldi. Bir önceki yönetimde Oda Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği görevinde de bulunan Ahmet Çetin, Oda Meclis Üyeliği'nden istifa ettiğini açıkladı. Çetin "İlçemizin nadide kurumu Ticaret ve Sanayi Odası'nı bu hale düşürenlerle aynı çatı altında daha fazla bulunamam" ifadelerini kullandı.

Günün son istifa haberi de Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Ahmet Türker'den geldi. Yaşanan kavganın Oda'ya yakışmadığını söyleyen Dr. Türker, Oda Meclis Üyeliği'nden istifa ettiğini açıkladı.

Yaşanan olaylardan rahatsızlık duyduğunu dile getiren Meclis Üyesi İsmail Tezcan ve 8 meclis üyesinin de istifa edeceği ileri sürüldü.

BİRBİRLERİNDEN ŞİKAYETÇİ OLDULAR

Bu arada yaşanan kavganın ardından her iki taraf da, birbirinden şikayetçi oldu. Aynı günün akşamı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giden Selma Uğurlu ve Burak Cebeci, Rahmi Yılmaz'ın kendilerine saldırdığını ileri sürerekn, bugün Çerkezköy Cumhuriyet Savcılığı'na başvuran Rahmi Yılmaz ve Salih Yılmaz da, Selma Uğurlu ve yeğeni Burak Cebeci'den şikayetçi oldu.

"KARARIMI TOPLANTIDAN SONRA VERECEĞİM"

ÇTSO Yönetim Kurulu Üyesi Rahmi Yılmaz ise, istifa edip etmeyeceğine yarın yapacakları Yönetim Kurulu olağanüstü toplantısının ardından karar vereceğini söyledi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Rahmi Yılmaz Çerkezköy Selma Eylül Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title