Haberler

Coşkun Sabah ve Ceyda Sabah Boşanmak İçin Anlaştı

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Coşkun Sabah "Benden ayrılırsa intihar ederim" dediği 19 yıllık eşi Ceyda Sabah'tan boşanmayı kabul etti. Çiftin avukatları boşanma protokolünün hazırlanması için süre istedi.

Telefonuna gelen aşk mesajları üzerine 19 yıllık eşi Ceyda Sabah'ın Coşkun Sabah'a açtığı boşanma davasında taraflar anlaştı.

"DOSTANE ÇEKİLDE BİTMESİNİ İSTİYORDUM"

Mahkemeye anlaştıklarını belirten çiftin avukatı, boşanma protokolü yapmak için süre istedi. Ceyda Sabah, "Arada çocuklar olduğu için boşanmamızın dostane şekilde bitmesini istiyordum. Her zaman yüzyüze bakacağız" dedi.

2 MİLYON TL'LİK DAVA AÇMIŞTI

Habertürk Haber Merkezi'nden Hayati Arıgan'ın haberine göre; 1995'te Türkiye ikinci güzeli seçilen Ceyda Sabah, eşi sanatçı Coşkun Sabah'a, 1 milyon TL'si manevi olmak üzere toplam 2 milyon TL'lik tazminat istemli boşanma davası açmıştı.


"BENDEN AYRILIRSA İNTİHAR EDERİM" DEMİŞTİ

Ceyda Sabah, 20 yıllık eşi Coşkun Sabah'ın telefonuna gelen aşk mesajları yüzünden boşanmak istediğini iddia etmişti. Telefonun kendisinin değil şirket elemanlarının telefonu olduğunu öne süren Coşkun Sabah da "Aşk mesajlarının geldiği telefon bana ait değil. Ben eşimi ve çocuklarımı çok seviyorum. Benden ayrılırsa intihar ederim" demişti.


BOŞANMA PROTOKOLÜ İÇİN SÜRE İSTEDİLER

İstanbul Aile Mahkemesi'nde çiftin bugün görülen duruşmasına Ceyda Sabah ile Coşkun Sabah katılmazken kendilerini avukatları temsil etti. Avukatlar tarafların çekişmeli olarak süren boşanma davasında aralarında mal paylaşımı ve tazminat konuları dahil anlaşmaya vardıklarını belirterek, boşanma protokolü düzenlemeleri için süre istediklerini belirtti. Mahkemede taraflara süre vererek duruşmayı erteledi.


"İKİMİZ İÇİN DE İYİ OLACAK"

Coşkun Sabah ile sözel olarak boşanma konusunda anlaştıklarını belirten Ceyda Sabah, duruşma çıkışı şunları söyledi: "Arada çocuklar olduğu için boşanmamızın dostane şekilde bitmesini istiyordum. Her zaman yüzyüze bakacağız. İkimiz için de böyle bitmesi daha iyi olacak. Ortada çocuklar var. İnternette her şey kalıcı oluyor. Kötü olmaya gerek yok. 20 yıl geçmiş sonuçta, iyisiyle kötüsüyle. Ama bunu yaparken de kendimden fedakarlık yapıyorum. Sağlık olsun, yapacak bir şey yok."




Kaynak: Haberler.com / Magazin

Coşkun Sabah Habertürk Türkiye Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title