Haberler

Çorum Valisi Çakır'dan Şehit Ailelerine İftar

Çorum Valisi Nurullah Çakır ve eşi Cemile Çakır, şehit aileleri onuruna iftar verdi.

Çorum Valisi Nurullah Çakır ve eşi Cemile Çakır, şehit aileleri onuruna iftar verdi.

Vali konağında verilen iftar yemeğine AK Parti Çorum milletvekili Cahit Bağcı, CHP Çorum milletvekili Tufan Köse, Garnizon Komutanı J. Alb. Hakan Saraç, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Emniyet Müdürü Necmettin Emre, AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, CHP Çorum İl Başkanı Cengiz Atlas, MHP İl Başkanı Ercan Daşdan, şehit aileleri, gaziler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Konuklarını kapıda karşılayan Vali Çakır, şehit çocuklarıyla yakından ilgilenerek aileleriyle birlikte yemek yedi. Vali Çakır, ayrıca şehit aileleri ve gazilerin taleplerini de tek tek not aldı.

Vali Çakır'ın iftar yaptığı masada 16 Haziran'da İstanbul'da DHKP-C terör örgütü üyeleri tarafından şehit edilen Zekeriya Yurdakul'un ailesi ve minik kızı Elif Zemra Yurdakul da vardı. Şehit polisin eşi, şehit ailelerine verdiği iftardan dolayı Vali Nurullah Çakır ve eşi Cemile Çakır'a teşekkür etti.

İftardan sonra kısa bir konuşma yapan Vali Nurullah Çakır, devletin baş tacı olan şehit ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını söyledi. Şehitlere Allah'tan rahmet yakınlarına sabır dileyen Vali Çakır, her zaman kapılarının şehit ailelerine açık olduğunu sözlerine ekledi. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nurullah Çakır Cemile Çakır Ak Parti Çorum Yerel Haberler

title