Haberler

Çorlu'da Kaymakamlıktan Mahalle Maçları Turnuvası

Tekirdağ’da Çorlu Kaymakamlığı tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında her yıl olduğu gibi bu yıl da düzenlenen Çorlu Mahalle Maçları Turnuvası başladı.

Tekirdağ'da Çorlu Kaymakamlığı tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında her yıl olduğu gibi bu yıl da düzenlenen Çorlu Mahalle Maçları Turnuvası başladı.

Çorlu General Basri Saran Stadyumu'nda düzenlenen turnuva maçlarını zaman zaman takip eden ve organizasyona destek veren mahalle muhtarlarına teşekkür eden Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi çocuklarımızla yaptığımız, muhtarlarımızın önderlik ettiği mahalle maçlarımız başladı. 17 takımın katıldığı turnuvada takımlarımıza başarılar diliyorum. Karnaval havasındaki maçlarda muhtarlarımız da takımlarının başında yer alıyor. Çocuklarımıza başarılar diliyorum. Turnuva kapsamında derece elde edecek takımlarla başarılı sporcular 23 Nisan etkinleri kapsamında ödüllendirilecek" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Levent Kılıç 23 Nisan Tekirdağ Çorlu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title