Haberler

Çok Güzel Hareketler 2'de Fatmanur Tezcan ile Hilmi Deler sessiz sedasız ayrıldı

Güncelleme:

Ekranların sevilen programı Çok Güzel Hareketler 2'den üzen bir ayrılık haberi geldi. Yaklaşık bir yıldır aşk yaşayan oyuncular Fatmanur Tezcan ile Hilmi Deler, ilişkilerine son noktayı koydu. İkilinin birbirlerini sosyal medyada takipten çıkarmaları da gözlerden kaçmadı.

Kanal D ekranlarında oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan'ın hazırlayıp sunduğu komedi programı Çok Güzel Hareketler 2'de sürpriz bir ayrılık yaşandı. Bir süredir aşk yaşayan Fatmanur Tezcan ile Hilmi Deler, sessiz sedasız ilişkilerini bitirdikleri ortaya çıktı.

BİR YILLIK BİRLİKTELİK SONA ERDİ

Yaklaşık 1 senedir birlikte olan iki ismin birbirlerini takipten çıkarmaları gözlerden kaçmadı. Çiftin yakın çevresine, "Ayrılmamızın nedeni ihanet değil" dediği öne sürüldü.

Çok Güzel Hareketler 2'de Fatmanur Tezcan ile Hilmi Deler sessiz sedasız ayrıldı

8 OYUNCU BİRDEN PROGRAMDAN AYRILMIŞTI

Seyircilere eğlenceli anlar yaşatan programdan geçtiğimiz sezon 8 oyuncu birden ayrıldı. Begüm Çağla Taşkın, Arzu Susantez, Birsel Kılınççı, Didem Ruhi, Sema Özkan, Eda Nur Hancı, Gözde Şencan Yiğit Taşdemir ayrılıkları ile herkesi üzdü. Ancak buna rağmen ÇGHB, yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Çok Güzel Hareketler 2'de Fatmanur Tezcan ile Hilmi Deler sessiz sedasız ayrıldı

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Yılmaz Erdoğan Yönetmen Haberler

Bakmadan Geçme

Meteoroloji'den toz taşınımı ve fırtına uyarısı! 24 Nisan yağmur var mı, hava nasıl olacak? 21 Nisan hangi burç? 21 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan tarihi hangi burç olur? 24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title