Haberler

Otomobilin Önünü Kesen TIR Şoförü, Çocuk Dahil Araçtaki Herkese Bıçakla Saldırdı

Güncelleme:

Kastamonu'nun Tosya İlçesinde yol verme sebebi ile tartıştığı otomobil sürücüsüne bijon anahtarıyla saldırdığı iddia edilen TIR sürücüsü araçta bulunan 3 kişiyi bıçakladı.

Kastamonu'nun Tosya İlçesinde yol verme sebebi ile tartıştığı otomobil sürücüsüne bijon anahtarla saldırdığı iddia edilen TIR sürücüsü araçta ulunan 3 kişiyi bıçakladı.

ARACIN ÖNÜNE GEÇİP DURDURDU

Edinilen bilgilere göre İstanbul istikametinden Samsun istikametine seyir halinde olan 34 LH 7502 plakalı otomobil sürücüsü Elvan C. ile aynı istikamete gitmekte olan 41 NM 716 plakalı TIR sürücüsü arasında yol verme sebebiyle tartışma çıktı. Tosya D-100 karayolunda başlayan tartışmanın ardından iddialara göre ismi öğrenilemeyen TIR sürücüsü, seyir halindeyken bir anda otomobilin önüne geçerek aniden durdu. TIR'ın bir anda önüne geçtiğini fark eden Elvan C. otomobili güçlük ile durdurabildi.

BIÇAK ÇEKTİ

Daha sonra TIR'dan inen sürücünün kendilerine bijon anahtarı ile saldırdığını iddia eden Elvan C., şahsın kendilerine saldırdığını iddia etti. Araçta bulunan ailesi ile birlikte TIR sürücüsünün elinden bijon anahtarını aldıklarını iddia eden Elvan C., TIR sürücüsünün daha sonra çıkardığı bıçakla kendilerine saldırdığını, kendisini, araçta bulunan Serkan C. ve Güler C.'yi bıçakladığını söyledi.

"ABİ ALLAH'INI SEVİYORSAN BİRİNİZ ÖNE BİNSİN"

Seyir halindeki diğer araç sürücülerinin ihbarı üzerine olay erine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen emniyet görevlileri, tır sürücüsünü gözaltına aldı. Aldıkları bıçak darbeleri ile yaralanan Elvan C., Serkan C. ve Güler C. ilk müdahalelerinin ardından Tosya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bu esnada yaşanan korku dolu anların arasında kalan yaşadığı korkuyu üzerinden atamayan 10 yaşındaki Akın C.'nin polis memuruna, "Abi Allah'ını seviyorsan biriniz öne binsin" dedi.

"AİLEME SALDIRDI"

Korku dolu anları anlatan otomobil sürücüsü Elvan C., "Otomobili yol kenarına güçlükle durdurabildim. Daha sonra ailemi otomobilde çıkararak yaşadığımız şokun etkisini atmak için beklemeye başladık. Tam bu sırada bu kez TIR şoförü eline aldığı bijon anahtarı ile otomobilin yanına gelerek benimle ve otomobilde bulunan ailem Güler C., Serkan C., Asya C. ve Akın C.'ye saldırdı. Yaşanan arbede esnasında bijon anahtarını tır şoförünün elinden almayı başardık. Fakat bu seferde şoförün bıçak çekmesi ile arbede esnasında Serkan Can boynundan ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanırken Elvan Can ve Güler C.'nin de kollarında ve karın bölgelerinde kesikler oluştu" dedi.

Olay ile ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Tosya 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (18 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 18 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? SON DAKİKA TOKAT'TA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Tokat'ta okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek?
500

Yorumlar (10)

Taşköprü:

tosyalilar ve cidelilerden adam çikmaz sinsidirler yüzüne güler arkandan konusurlar aile yapilari sürekli dedikodu dedikodu yaparak beslenirler hemşerim olurlar ama bunlari söylemekten çekinmiyorum yüzlerinede söylüyorum

12
2
yanıtYanıtla
BİZİM KORUMALARIMIZ YOK TABİ:

memeleketi bu hale getirenler utansın. Eeeeeyyyyyyyyyyyyy ülkeyi yönetenler. görmüyor musunuz, daha neyi bekliyorsunuz, millet sokağa çıkmaya korkuyor.

7
1
yanıtYanıtla
X-MEN:

tir´in bicon anahtari büyük ve agirdir söför mahallinde elde degil genelde takim dolabinda olur iki adam belkide artislik yapmislar kamyoncuda onlari hizaya getirmis olabilir her an her yerde az cok yasanan bir olay zaten ülkenin civisi cikti sevgi saygi hürmet hos görü hak hukuk kalmadi insanlar bomba gibi her an patlamaya kavgaya hazir birde üstüne cezalar yetersiz ve caydirici olmayinca ortalik herkesin kendi kanunlarina maganda ve sehir yol eskiyalarina kaliyor

1
6
yanıtYanıtla
VANLIYAM ŞANLIYAM:

HAYVANLARI TANIDKTAN SONRA İNSANLARDAN BU TÜR YARATIKLARDAN NEFRET ETİM. HAYVANDA VİCADAN VARDI, SADAKAT VARDIR. İNSAN DENEN YARATIKTA VİCDAN SADAKAT YOKTUR ONDANDIR HAYVANARI SEVMEM. İNSAN DENEN YARTIKLARDA TÜM KÖTÜLÜKLER MEVCUTUR.

5
2
yanıtYanıtla
vanlı değilim:

yav he he

yanıt0
yanıt2
YURDUM İNSANI:

Erkeklik artık bıçakla, silahla ölçülür hale gelmiş. . . Ama bunların insanlıkları neyle ölçülür onu kestirmek daha zor. Artık insanlar her nedense araca binince kurt adam olmaya başladılar.

6
0
yanıtYanıtla
OrhanBaba:

Ne bu bende yollardayım diyenler bilmem ne. . Çözüm değil böyle şeyler klavye arkasından atmayın!

0
3
yanıtYanıtla
GERÇEKÇİ:

VANLIYAM ŞANLIYAM HELAL OLSUN SANA GÜZE BİR ŞEY AYLAŞMIŞSIN HAYVANAR İNSANLLLLLLLARDAN GERÇEKTEN İYDİR. İŞTE BAKSANA BİR İNSAN DENEN YARATIK VANI DEĞİLEM NİKLİ ONUNDA AĞZI VAR YAZMIŞ BİR ŞEYLER İNSANMISIN VANI DEĞİİEM NİKLİ

3
0
yanıtYanıtla
Akın:

Sana türkçe öğretenin

yanıt2
yanıt0
ld:

ulan neyı payşlasamadın şerefrsız tır şöförü bu neyın hırsı bu neyın ocunu alıyorsun ıınsanlara bıcak ıle saldırmala

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title