Haberler

Club Med'lerde Dünya Çocuk Günü Kutlaması

Her yıl Club Med'lerde düzenlenen dünya Çocuk günü nedeniyle Kemer'de de bulunan Club Med ve Palmiye Tatil köylerinde çeşitli aktiviteler düzenlendi.

Antalya Zübeyde Hanım Çocuk Sitesi'nden gelen gençler ve çocuklar Cub Med'e bağlı Palmiye ve Beldibi Tatil Köyünde tam gün tatil yaparken, yine Kemer'de bulunan Kemer Club Med tatil köyünde çocuklara ve gençlere 5 yıldızlı bir yat turu düzenledi. Çocukları uğurlamada, Genel Müdür Olivia Sanches, Personel Müdürü Cüneyt Demirsöken, Halkla İlişkiler'den Semih Çıtak da hazır bulundu.

Yat turuna çocukları uğurlamaya gelen Genel Müdür Olivia Sanches yaptığı açıklamada, "Club Med olarak yılardan beri uyguladığımız bir projeyi yine bu yıl hayata geçiriyoruz. Bugün burada Antalya Zübeyde Hanım Çocuk Sitesi'nden gelen gençler ve çocukları ağırlıyoruz. Amacımız kimsesiz çocukları bir çatı altına toplayarak, 25 Haziran Club Med Dünya Çocuk Bayramı adı altında bütün dünya Club Med'lerinde eş zamanda, kimsesiz ve yoksul aile çocuklarına bu organizasyonu düzenliyoruz. Onalar Club Med'i tanıtıyoruz. Club Med'in ne olduğunu ve Oteldeki tüm aktiviteleri onlara sunuyoruz. Böylece onların mutlu bir gün geçirmelerini istiyoruz." diye konuştu.

(KK-AT-Y) 25.06.2008 17:19 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title