Haberler

Cinayet Kurbanı Uysal Ailesi Toprağa Verildi

Bucak ilçesine bağlı Kestel köyünde pompalı tüfekle öldürülen Şükrü Uysal ve kızı Fatmana Uysal toprağa verildi.

Bucak ilçesine bağlı Kestel köyünde pompalı tüfekle öldürülen Şükrü Uysal ve kızı Fatmana Uysal toprağa verildi.

İddiaya göre, ailesi ile birlikte Kestel köyünden Bucak İlçesine giden Şükrü Uysal'ın yönetimindeki 15 EU 198 plakalı otomobil arkadan gelen R.A. yönetimindeki 07 EUF 11 plakalı otomobil tarafından Kestel köyünün Karşıyaka mevkiinde sıkıştırıldı. Arkadan gelen otomobilden kaçmak isteyen Şükrü Uysal direksiyon hakimiyetini kaybedince tarlaya girdi.

Araçtan inen Şükrü Uysal, eşi Esma Uysal ve kızı Fatmana Uysal'a, otomobilde bulunan kişilerce pompalı tüfekle ateş edildi. Şükrü Uysal ile kızı Fatmana Uysal olay yerinde hayatını kaybederken, Esma Uysal yaralandı. Fatmana Uysal'ın 10 yaşındaki oğlu A.A da olaydan yara almadan kurtuldu.

İddiaya göre, pompalı tüfekle ateş açan R.A., bir yıl önce Fatmana Uysal'ı başka birisi ile evli iken kaçırmış, bir aylık beraberliklerinden sonra ayrılmışlardı. Fatmana Uysal, R.A. kaçırdıktan sonra eski eşinden de boşanıp babasının evine döndüğü ifade edildi. Daha öncede R.A., Fatmana Uysal ve ailesini ölümle tehdit ederek kendisine dönmesini istedi.

Bucak Devlet Hastanesi morguna kaldırılan cenazeler daha sonra Antalya Adli Tıp Merkezine gönderildi. Fatmana Uysal ve baba Şükrü Uysal, bugün Bucak Müftüsü Veli Çömçe'nin kıldırdığı cenaze namazından sonra Hacısarılar Mezarlığında toprağa verildi. Cenazeye Bucak Kaymakamı Osman Hacıbektaşoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hamdi Aktürk de katıldı.

Şükrü Uysal'ın Bucak ilçesine bağlı Kestel İlköğretim Okulunda hizmetli olarak çalıştığı öğrenildi.

Öte yandan R.A., Antalya'da polis tarafından gözaltına alındı. Jandarmaya teslim edilen R.A., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. - BURDUR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Şükrü Uysal Esma Uysal Karşıyaka Kestel Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title