Haberler

Çılgın Sedat lakaplı şarkıcı Sedat Kapurtu, trafik kazası geçirdi

Güncelleme:

'Çılgın Sedat' lakaplı ünlü şarkıcı Sedat Kapurtu, arkadaşlarıyla birlikte İstanbul'a dönerken trafik kazası geçirerek ölümden döndü. Kapurtu olayla ilgili, "Kendimi feda ettim, arabam pert oldu, şuurumu kaybettim, gözümü açtığımda ambulanstaydım." ifadelerini kullandı.

Şarkıcı Çılgın Sedat, geçtiğimiz cumartesi akşamı Marmaraereğlisi'nden müzisyen arkadaşlarıyla İstanbul'a dönerken korkunç bir trafik kazası geçirdi.

"BENİ ÖLÜME TERK ETTİ"

Çılgın Sedat, ölümden döndüğü anları anlatarak, "Cumartesi gecesi Marmaraereğlisi'nden dönüyorduk. 3 tane müzisyen arkadaşımla yola çıktık. Selimpaşa civarında birden karşıma bir araç çıktı. Kendimi feda ettim, arabam pert oldu, şuurumu kaybettim, gözümü açtığımda ambulanstaydım. Arabamıza çarpan sürücü kaçtı ama kamera kayıtları her şey var ortada. Beni ölüme terk etti, görgü tanıkları da var." dedi.

Çılgın Sedat lakaplı şarkıcı Sedat Kapurtu, trafik kazası geçirdi

ÇILGIN SEDAT KİMDİR?

Sedat Kapurtu 1973 yılında İstanbul'da doğdu. Aslen Sivas'lı olan Çılgın Sedat küçük yaşlarda müzik ve futbola merak saldı. Müzik hayatı ve futbol hayatını birlikte sürdüren Çılgın Sedat birçok enstrüman çalabiliyor.Çılgın Sedat müzik hayatının yanı sıra futbollada profesyonelliğe kadar yükselmiş Zeytinburnuspor'da oynamıştır. 2011 yılında ise futbolu bırakmıştır.

Çılgın Sedat lakaplı şarkıcı Sedat Kapurtu, trafik kazası geçirdi

Çılgın Sedat futbolun yanı sıra bir çok dövüş sporuylada ilgilenmiştir. Bunlar Karate, Kickbox, TeakWando'dur. Kendisini birçok alanda yetiştiren Çılgın Sedat müzik hayatına da devam ederek albümler çıkarmış çeşitli Tv programlarına da katılmıştır.

Çılgın Sedat lakaplı şarkıcı Sedat Kapurtu, trafik kazası geçirdi

Çeşitli Sinema ve Dizi'lerde de rol alan Çılgın Sedat 2015 yılında 'Ben bilmem eşim bilir' isimli yarışmaya katılmış ve eşiyle birlikte yarışmıştır. Ticaret hayatına da atılan Çılgın Sedat, Club Çılgın gece kulübünü açmış ancak talihsiz bir şekilde mekanında yangın çıkarak kulüp işini bırakmak zorunda kalmıştır.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sedat Kapurtu İstanbul Haberler

500

Yorumlar (8)

YASSI:

GEÇMİŞ OLSUN. . ENGELLİ YAVRU DA BİR ANÖNCE İYİLEŞİR İNŞALLAH

17
0
yanıtYanıtla
osman..:

engelli bir çocuğu var rabbim ona bağışlasın şifasını versin inşallah. . İş yeri yandı bu adamın herşeyden elini ayağını çekmesi lazım kazandığı para ona yaramıyor

15
0
yanıtYanıtla
MURAT:

çok çok geçmiş olsun çok zor günler geçirdi çok zor şeyler yaşadı rabbim kulunu deniyor sabır sedat kadeş sedat gelen herşey allahtan elbet rabbim sana bütün bunların mükafatını verecektir. severim kendisini iyi bir adamdır tek derdi çocuğu çocukları allah çocuklarına bağışlasın anasız babasız bırakmasın çocuklarını

12
2
yanıtYanıtla
gerçekleri konuşan ülkücü:

adam gibi adam çılgın sedat.

11
2
yanıtYanıtla
KUZEYİN UŞAĞI:

Allah korumuş. verilmiş sadakası varmış. geçmiş olsun. . .

10
0
yanıtYanıtla
Yarcan:

Bu sedatta hep bir mağdur edebiyatı....yinede geçmiş olsun.

0
6
yanıtYanıtla
murat:

Asıl mağdur varsa berkaydır yapmadığı rezillik kalmadı. basına yansıyan. Sedat hep olumsuzluklarla yaşadı öyleki adam engelli çocuğuyla bile dalga geçildi. bunların hepside basında mevcıt sedat ın hiç bir olumsuzluğuna şahit olmadım izlediğim kadarıyla

yanıt14
yanıt0
Kazasız kul olmaz ekibi:

Geçmiş olsun bu bir işaret

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title