Haberler

CHP Parti Sekreteri Sezai Tali: "Bu Kalkışmayı Yapanları Şiddetle Lanetliyoruz"

- CHP Parti Sekreteri Sezai Tali: "Bu kalkışmayı yapanları şiddetle lanetliyoruz"TEKİRDAĞ - CHP Tekirdağ İl Teşkilatı tarafından, 15 Temmuz şehitleri anısına Atatürk anıtına çelenk sunma programı düzenlendi.

- CHP Parti Sekreteri Sezai Tali: "Bu kalkışmayı yapanları şiddetle lanetliyoruz"

TEKİRDAĞ - CHP Tekirdağ İl Teşkilatı tarafından, 15 Temmuz şehitleri anısına Atatürk anıtına çelenk sunma programı düzenlendi.

CHP Tekirdağ İl Teşkilatı tarafından Tekirdağ Valiliği önünde düzenlenen 15 Temmuz Şehitleri anısına Atatürk anıtına çelenk sunma programına Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı İlker Yağcıoğlu'nun yanı sıra CHP Tekirdağ İl Teşkilatı üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından, Atatürk Anıtına çelenk sunmayla devam etti. Çelenk sunma töreninin ardından, CHP Parti Sekreteri Sezai Tali tarafından açıklama yapıldı.

CHP Parti Sekreteri Sezai Tali açıklamasında, 15 Temmuz ve Demokrasi Milli Birlik Gününün önemine değinerek, "FETÖ'cü hainlerin laik Türkiye Cumhuriyetinin tamamını ele geçirmek, demokrasimizi ortadan kaldırmak için giriştikleri hain, alçak ve gerici kalkışmanın 1'inci yılı. Bu kalkışmayı yapanları şiddetle lanetliyoruz. 15 Temmuz'da, PKK ile mücadelede halkın huzur ve güvenliğini sağlamada, Kurtuluş Savaşlarında bu toprakları bizlere vatan yapmak için canlarını veren, kanlarını akıtan tüm şehit ve gazilerimizi saygı, şükran ve minnetle anıyoruz. CHP kurulduğun günden beri darbe ve darbecilere karşı olmuş olmaya da devam edecektir" dedi.

Konuşmaların ardından çelenk sunma töreni sona erdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Kadir Albayrak Süleymanpaşa Tekirdağ Güncel Haberler

title