Haberler

CHP'nin Kuruluşunun 93. Yıldönümü

Bartın'da CHP'nin kuruluşunun 93. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

Bartın'da CHP'nin kuruluşunun 93. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.CHP İl teşkilatı tarafından Cumhuriyet Meydanında düzenlenen tören, CHP Bartın Milletvekili Rıza Yalçınkaya CHP Bartın İl Başkanı Mehmet Arslan ve CHP Bartın Merkez İlçe Başkanı Hacı Gölbucaklı tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması ile başladı. Yalçınkaya, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından törende yaptığı konuşmada, Mustafa Kemal Atatürk'ün, Türk Milleti'ne, iki büyük eser olarak Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Cumhuriyet Halk Partisini bıraktığını söyledi.Partilerinin, bilimin, özgür düşüncenin ve laik demokratik cumhuriyetin Anadolu topraklarındaki teminatı olduğunu vurgulayan Yalçınkaya, şunları kaydetti: "Cumhuriyet Halk Partililer için en büyük unvan parti üyesi olmaktır. İlkeli ve onurlu geçmişiyle gurur duyduğumuz partimizin 93. kuruluş yıl dönümü hepimize kutlu olsun. Kurucumuz Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere partimizin bugünlere gelmesinde emeği olan tüm genel başkanlarımıza, yöneticilerimize, örgütlerimize, parti emekçilerimize ve oy veren seçmenlerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyorum. Aramızdan ayrılanları rahmetle, minnetle anıyoruz. Yaşasın Cumhuriyet, Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi."

Kaynak: AA / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Mustafa Kemal Atatürk Rıza Yalçınkaya Bartın Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz kimdir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kaç yaşındaydı ve nereli? MEHMET ALİ YILMAZ ÖLDÜ MÜ? Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü mü bulundu, ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title