Haberler

CHP Manisa Milletvekili Özel'den Darbe Mağduru Belediye Başkanına Ziyaret

CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, 12 Eylül 1980 askeri darbesi döneminde Saruhanlı Belediye Başkanlığı görevinden alınan Mehmet Selman Çelebi’yi ziyaret etti.

CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, 12 Eylül 1980 askeri darbesi döneminde Saruhanlı Belediye Başkanlığı görevinden alınan Mehmet Selman Çelebi'yi ziyaret etti.

Özel, 1980 askeri darbesi sırasında Saruhanlı Belediye Başkanlığı görevinden alınan Çelebi'yi (71), Develi köyündeki işyerinde ziyaret ederek, yenilenen CHP üye kimlik kartını teslim etti.

Çelebi'nin 1977 yılından bu yana CHP'ye hizmet ettiğini ve 1980 askeri darbesinde inandığı davası için bedel ödeyerek efsaneleştiğini ifade eden Özel, "Çelebi'nin yenilenen üye kimlik kartı ile partimize üye olan oğlu Cenk Çelebi'nin üye kimlik kartını teslim ettik. Baba ile oğlun kartını aynı anda vermiş olduk. Güzel bir anı oldu. Bu benim için de büyük bir onur ve gurur olarak kalacak. Bundan sonra da Saruhanlı'da omuz omuza hep birlikte güzel işler yapacağız" diye konuştu.

Çelebi ise yapılacak yerel seçim çalışmalarına katılarak partisine destek vermek istediğini kaydetti.

Ziyarete, CHP Saruhanlı İlçe Başkanı Mümün Ulutürk, CHP Saruhanlı Belediye Başkan Adayı Muharrem Ekici, eski ilçe başkanları Nedim Nehir, Ruhan Alkan, Zeki Bilgin ve parti yönetim kurulu üyeleri de katıldı. - Manisa

Kaynak: AA / Yerel

Recep Özel Saruhanlı Çelebi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title