Haberler

CHP'li Vekil, Kılıçdaroğlu'nu İstifaya Çağırdı

Güncelleme:

CHP İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler, Kemal Kılıçdaroğlu'nun istifa etmesini istedi.

Eskişehir Milletvekili Süheyl Batum'un ihracına gözlerin çevrildiği CHP'de ulusalcı kanattan İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve yeni yönetimi istifaya davet etti.

Bir dizi programa katılmak üzere iki günlük Almanya ziyaretinde bulunan CHP İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler, gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"KILIÇDAROĞLU'NU İSTİFAYA DAVET EDİYORUM"

Konferansta gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan CHP'li Güler, " Cumhuriyet Halk Partisi'nin önümüzdeki 2015 seçimlerinde başarılı olması için, başta Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere, tüm 'Yeni CHP yönetimini istifaya davet ediyorum" dedi.

"SÜHEYL BATUM'UN İHRACININ İSTENMESİ YANLIŞ"

Süheyl Batum'un MYK tarafından kesin ihraç istemi ile Yüksek Disiplin Kurulu'na sevk edilmesinin yanlışlığına dikkat çeken Güler; "Süheyl hoca görev dönemi boyunca, daha önceden yaptığı gibi, ülkenin hangi köşesinden çağırıldıysa bahane üretmeden o çağrıya ses verdi. Anayasa Uzlaşma Komisyonu'nda CHP'yi temsil etti. O Komisyon'da ulusal devlet, laik toplum, hukuk devleti ilkelerini iğdiş etmek isteyenlere karşı hepimizce takdir edilen bir kararlılıkla mücadele verdi.

CHP İzmir Milletvekili Güler konuşmasını şöyle sonlandırdı: "Cumhuriyet Halk Partisi'nin önümüzdeki 2015 Milletvekili seçimlerinde güçlenerek ve zaferle iktidara gelebilmesi için, 'Yeni CHP Yönetimi'nin tüm yöneticilerini, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu da dahil olmak üzere istifaya davet ediyorum."

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Birgül Ayman Güler Kemal Kılıçdaroğlu İzmir Politika Haberler

500

Yorumlar (37)

osmanli:

kadin hakli bu kadin kilicdaroglundan bile erkek gibi kadin

10
8
yanıtYanıtla
adıyamanlı:

ulusalcıyım deyip rakı sofralarından kalkmayan chpli geçinenler; sizler ayrılmadan chp iktidar olamaz. sizler kendinize mhp yi seçin. chp bütün devlette yaşayan herkesindir bir gurubun olmamalı. chp ye zarar veriyorsunuz.

11
6
yanıtYanıtla
erdal akmobilWeb@haberler.com:

Yok efendim llaikmis yok efendim uusalciymis ne kadar geri zekali adam varsa hepsi chp li kemal sakin istifa etme biz senin gibisini vallahi bulamayiz.nerden bulacaz bu kadar aptal adami

9
6
yanıtYanıtla
GERÇEK CHPLİ:

KEMER GÜNÇ BİLE BU ÇAKMA GANDİDEN DAHA FAYDALI . MECLİSTE NE DEDİĞİ ANLAŞILMIYOR . AMA YİNEDE GANDİDEN DAHA YARALI . CHP UYUMA KEMALİ ŞUTLA

9
5
yanıtYanıtla
canlar can:

sen olsan olsan gerçek AKP''li olursun. B. A. GÜLER''de gerçek MHP olur.

yanıt0
yanıt0
KADİR BOZYEL:

TEK İSTİFASA EDİLMESİ BİRİ VARSA SİZİN GİBİ MALİFLER VAR GÜLER AYMAN KILACTAROĞLU İSTİFA ETSİN KİMSE KALMAZ 1980 DEN BERİ ÜYESİM BEN NEFERT ETİM SİZİN GİB MALİFLERİN YÜZÜNDE ANKARADA DURUN CALIŞMAYİN KILICTAROĞLUNU SUCLAYIN

6
7
yanıtYanıtla
misafirmobilWeb@haberler.com:

istifa edemez, zira kendisi hergun baskalarini istifaya davet etmekle mesgul.bunun erdem oldugunu da sik sik belirtir.

9
3
yanıtYanıtla
cevdet kayaMobil-ANDROID:

helal olsun sana

8
4
yanıtYanıtla
kara murat:

CHP bu bölücüyü neden ihrac etmiyor. Kilictaroglu Kürt diye hazmedemiyorlar.

5
7
yanıtYanıtla
Davutt.:

Birgül hanım Sayın kılıçdaraoğlu ile Sayın Bahçelinin barajı geçemeseler bile istifa edeceklerini sanmıyorum neticede bir bahane bulurlar.

6
5
yanıtYanıtla
canlar can:

sen olsan olsan gerçek AKP''li olursun. B. A. GÜLER''de gerçek MHP olur.

0
0
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title