Haberler

CHP'li Vekil Adayları Akçakoca'da Seçmenle Bir Araya Geldi

CHP Düzce Milletvekili adayları Zafer Teber ve Zekeriya Yanmaz Akçakoca’da seçmen ile bir araya geldi.

CHP Düzce Milletvekili adayları Zafer Teber ve Zekeriya Yanmaz Akçakoca'da seçmen ile bir araya geldi.

CHP Milletvekili adayları tüm günlerini Akçakoca ilçesine ayırdı. Gündüz kurum müdürlerini ve esnafı ziyaret eden adaylar akşamda köylerde seçmenle bir araya geldiler.

Paşalar köyünde vatandaşlarla bir araya gelen Zafer Teber ve Zekeriya Yanmaz CHP'nin Türkiye'nin gerçek birleştirici gücü olduğunu söylediler.

Milletvekili adayı Zafer Teber "Bir ateş çemberinden geçen ülkemizin hükümetsiz kalmaması ve yaşanan sorunlara kalıcı çözümlerin bulunması için her türlü fedakarlığı yapmıştır. Önce Türkiye ilkesiyle hareket eden tek parti olan CHP, gelecek seçimleri değil, Türkiye'nin geleceğini düşünmüştür. Türkiye'nin geleceği için uzlaşma aramıştır. Kutuplaşmayı ortadan kaldırmanın ve ortak aklı egemen kılmanın peşinde olmuştur. Tam 13 yıldır tek başına iktidarda olan AK Parti, Türkiye'yi yönetememiştir. Bu dönemde Türkiye'nin yapısal hiçbir sorunu çözülememiştir. Aksine her alanda sorunlar derinleşmiş, Türkiye'nin önündeki büyük fırsatlar kaçırılmıştır. Ülkemizin çok değerli zamanı boşa harcanmıştır" dedi.

Milletvekili adayı Zekeriya Yanmaz ise "Kişisel hesapları uğruna ülkeyi bu zor zamanda hükümetsiz bırakanlar, Türkiye'yi Türkiye yapan tüm değerlerimizi yıkıyor. Türkiye'yi bu zor zamanlardan ancak Cumhuriyet Halk Partisi çıkarabilir. Çünkü büyük zorlukların üstesinden, ancak cesaret alabileceği, sırtını yaslayabileceği ve kendisine yön verecek güçlü bir geçmişe sahip olan bir irade gelebilir. CHP, böyle bir tarihi mirasa sahip olan tek siyasal partidir" diye konuştu.

Paşakonağı köyünün ardından Melenağzı köyüne geçen adaylar burada ise Türkiye ekonomisi alarm verdiğini ekonomimiz artık yerinde dahi saymadığını geri gittiğini söylediler.

CHP milletvekili adaylarının üçüncü durağı ise Kalkın Köyü oldu. Kalkın Köyünde konuşan Zafer Teber eğitim konusuna değinirken, "Son 12 yılda 13 kez değişen eğitim sisteminden hiçbir veli memnun değil. Ülkemizde tüm anne babalar çocuklarının geleceği için kaygılanıyor. Devlet okulları kendi kaderlerine terk ediliyor, öğrenciler istemedikleri okullara gitmeye zorlanıyor. İyi ve kaliteli eğitim sadece gelir durumu iyi olan çok ufak bir azınlığın ayrıcalığı haline geliyor. Kalitesiz eğitim fakirin çocuğunu fakirliğe mahkum ediyor. Binlerce öğretmen kadrosuz bekletiliyor. Eğitim sistemimiz bir buhran yaşıyor" dedi.

Adaylar sabah başladıkları Akçakoca ziyaretlerini gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdürdükten sonra Düzce'ye geri döndüler. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Zafer Teber Akçakoca Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title