Haberler

CHP'li Özdiş Işid'liler Adana'da Beş Yıldızlı Otellerde Kalıyordu

CHP'li Özdiş IŞİD'liler Adana'da beş yıldızlı otellerde kalıyorduCHP Adana Milletvekili İbrahim Özdiş, Suriye'deki çatışmada yaralanan IŞİD'li teröristlerin Adana'daki beş yıldızlı otellerde kalıp, hastanelerde tedavi edildikten sonra tekrar savaş bölgesine götürüldüklerini iddia etti.

CHP'li Özdiş IŞİD'liler Adana'da beş yıldızlı otellerde kalıyordu

CHP Adana Milletvekili İbrahim Özdiş, Suriye'deki çatışmada yaralanan IŞİD'li teröristlerin Adana'daki beş yıldızlı otellerde kalıp, hastanelerde tedavi edildikten sonra tekrar savaş bölgesine götürüldüklerini iddia etti.

CHP'li Özdiş, TBMM'de yaptığı basın toplantısında son bir yılda Türkiye'de meydana gelen terör olaylarını sıralayarak kaç kişinin öldüğünü anımsattı. Özdiş, terör olayları sonrasında getirilen yayın yasağı ve hükümet yetkililerinin olayı sadece 'kınama' ile yetindiğini savunarak, Hükümetlerin asli görevi vatandaşının can ve mal güvenliğini korumaktır. Madem bunu sağlayamıyorsunuz; hükümete önerim, acilen Kınama Bakanlığı kurun dedi.

CHP'li Özdiş, Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısı sonrası istihbarat zafiyeti olduğu ve ABD'nin daha önce saldırıya ilişkin uyarılarda bulunduğu iddialarının anımsatılması üzerine Kendi ülkemizde bir başka ülkenin, ülkemizde terör olayları olacak diye hükümeti vatandaşlarına bilgi verirken bizimkiler uyur gezer dudumda. Bir ülke kendi yurttaşına yeterli saygı ve özeni göstermiyorsa söylenecek çok fazla söz yoktur diye konuştu.

CHP Adana Milletvekili Özdiş, 'Atatürk Havalimanında vatandaşların özgürlüğü ihlal edilmeden etkin bir şekilde nasıl önlem alınabilir' sorusunu ise şöyle yanıtladı Bu ülkede IŞİD'e kamyonlarla silah gönderildi. IŞİD'li teröristler gece sabahlara kadar Suriye'de savaşıyorlardı, gündüz geliyordu Adana'nın beş yıldızlı otellerinde IŞİD terör örgütü mensupları kalıyordu. Tedavi görüyordu beş yıldızlı hastanelerde ve tekrar gece birileri tarafından alınıp Suriye'ye götürülüyordu ve oradaki savaşa müdahale ettiriliyordu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Özdiş Türkiye Suriye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title