Haberler

CHP'li Kadınlardan Büyükşehir Belediye Başkanı Türel'e Protesto

CHP'li kadınlardan Büyükşehir Belediye Başkanı Türel'e protesto- CHP Antalya Kadın Kolları üyeleri, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Türel'in Kadınlar Plajı'nda bazı CHP'li kadınların "provokasyon amacıyla üstsüz güneşlendiği" yönündeki sözlerini protesto etti CHP Antalya Kadın Kolları üyeleri, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in Kadınlar Plajı'nda bazı CHP'li kadınların "provokasyon amacıyla üstsüz güneşlendiği" yönündeki sözlerine tepki gösterdi.

CHP'li kadınlardan Büyükşehir Belediye Başkanı Türel'e protesto- CHP Antalya Kadın Kolları üyeleri, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Türel'in Kadınlar Plajı'nda bazı CHP'li kadınların "provokasyon amacıyla üstsüz güneşlendiği" yönündeki sözlerini protesto etti CHP Antalya Kadın Kolları üyeleri, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in Kadınlar Plajı'nda bazı CHP'li kadınların "provokasyon amacıyla üstsüz güneşlendiği" yönündeki sözlerine tepki gösterdi.CHP Antalya Kadın Kolları üyesi kadınlar, Büyükşehir Belediyesi önünde toplandı. CHP'li kadınlar, alkış ve sloganlarla Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in "CHP'den birkaç provokatör oraya gitti, üstsüz güneşlenmek gibi bir tercihte bulundular" yönündeki açıklamalarını protesto etti.CHP İl Kadın Kolları Başkanı Sultan Yeğen, burada yaptığı açıklamada, Türk kadınının demokrasi ve özgürlüğe sahip çıktığını söyledi. Topluma huzurun, barışın ve kardeşliğin kadınlar sayesinde geleceğine inandıklarını dile getiren Yeğen, siyaseti yalan ve iftira ile yapmadıklarını, kavga ve tartışmayla da işlerinin olmadığını kaydetti.Yeğen, şöyle konuştu: "Antalya sular içinde kaldı. İnsanlar perişan. Siz hala plajdan, hem de Kadınlar Plajı'ndan çıkamamışsınız. Siz halka bakın. (Kadınlar üstsüz) diyerek yanlışlarınızın, hatalarınızın üstünü kapatamazsınız. Biz eşitsizliğe, emeğin sömürüsüne, şiddete ve her türlü ayrımcılığa karşı sesimizi her zaman olduğu gibi hiç korkmadan yükselteceğiz."Grup, basın açıklamasının ardından dağıldı. -

Kaynak: AA / Güncel

Menderes Türel Sultan Yeğen Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title