Haberler

CHP'li Kadınlar Seçim Startını Çay Partisiyle Verdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kumluca İlçe Başkanlığı ve kadın kolları tarafından çay partisi düzenlendi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kumluca İlçe Başkanlığı ve kadın kolları tarafından çay partisi düzenlendi.

Çay partisine CHP Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Sultan Yeğen, İlçe Başkanı Arif Kocacık, Kumluca Kadın Kolları Başkanı Nefise Örtülü ve partili kadınlar katıldı. Çay partisinde konuşan Yeğen, seçim çalışmalarına "7 ayda 7 bölge" adlı projeyle start verdiklerini söyledi.

Türkiye genelini kapsayan ve ülkede yedi bölgede aynı anda yürütülecek projenin, ilçe, mahalle ve sandık çalışması şeklinde gerçekleşeceğini belirten Yeğen, hedeflerinin seçimlerin iki ana unsuru olan kadınlar ile sandığı bir araya getirmek olduğunu vurguladı.

Yeğen, çalışmaları etkin biçimde gerçekleştirmek için Türkiye'nin kadınları olarak "tek ses, tek yürek" olduklarını kaydetti.

Yeğen, "Bu projemizle seçim startımızı vermiş bulunuyoruz. Hedefimiz çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmamak. Çalışmalarımız boyunca ana vurgumuz eşit temsil, eşit katılım talebimizi arttırmak, kadının sesini çoğaltmak ve bu sesi paylaşmak olacak" diye konuştu.

Kocacık da Türkiye'nin bir seçim sürecine girdiğini, bu seçimden partilerinin güçlenerek çıkması için herkese büyük görev düştüğünü söyledi. Seçimlerde elde edecekleri başarı için kadınların çalışmasına büyük ihtiyaç duyduklarını dile getiren Kocacık, destek veren tüm kadınlara teşekkür etti. - ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Sultan Yeğen Türkiye Kumluca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title