Haberler

CHP'li Havutça, Bozcaada'da Polislerle Tartıştı

Güncelleme:

CHP'li Namık Havutça, Bozcaada'dan dönerken, özel otomobilinin çakar lambalarını yakıp, rezervasyonsuz olarak feribota binmek isteyince, kendisini durdurup kimlik soran polislerle tartıştı. Vatandaşlar da yuhaladı.

CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, ailesiyle günübirlik tatil için geldiği Çanakale'nin Kuzey Ege Denizi'ndeki tatil cenneti Bozcaada'dan dönerken, özel otomobilinin çakar lambalarını yakıp, rezervasyonsuz olarak feribota binmek isteyince, kendisini durdurup kimlik soran polislerle tartıştı.

VATANDAŞLAR YUHALADI

Çevredeki bazı vatandaşların da yuhalayıp, alkışlı protestoda bulunduğu milletvekili Havutça hakkında, üç saat kaldığı polis merkezinde şikayetçi olmaması üzerine işlem yapılmadı. Havutça, ailesiyle saat 24.00'teki feribota binerek ilçeden ayrıldı.

BARİYERLERLE KAPALI YOLDAN GEÇTİ

Bozcaada'ya ailesiyle günübirlik tatile gelen CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, iddiaya göre dün saat 19.00 sıralarında dönüş için Bozcaada Feribot İskelesi'ne geldi. İddiaya göre, rezervasyonu bulunmayan Havutça, iskelenin bulunduğu otomatik mantar bariyerle kapalı yoldan otomobilin çakar lambalarını yakarak girip, feribota geçişin yapıldığı ilçe meydanına ulaştı.

POLİS DURDURDU, EVRAK İSTEDİ

Çakar lambaları yanan otomobil, buradaki polis noktasının önünde geldiğinde durduruldu. Görevli polisler, Havutça'ya kimlik sorup, evraklarını istedi.

Milletvekili olduğunu belirten Havutça, "Geçiş için Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz ile görüştüm. Zabıtadan da gerekli izni aldım. Gelmiş, bana çakar lambayı soruyorsunuz. Yapın o zaman işleminizi. Ancak, beni bir yere götüremezsiniz" diyerek tepki gösterdi.

'YUH'LU ALKIŞLI PROTESTO

Bu sırada çevredeki vatandaşlar toplanıp, cep telefonları ile milletvekili Havutça ile polisler arasındaki tartışmayı kaydetmeye başladı. Bazı vatandaşlar da milletvekili kimliğini ön plana çıkararak, polisle tartışan Havutça'ya alkışlı protestoda bulundu.

Ortamın iyice gerilmesi üzerine polis Milletvekili Havutça'yı, polis merkezine davet etti. Ancak Milletvekili Havutça, polis merkezine gitmeyi kabul etmedi. Polis, bunun üzerine Havutça ile yakındaki bir çay bahçesinde bir süre görüşerek sorunu çözmeye çalıştı. Bu sırada çevredeki vatandaşlardan bazıları Havutça'yı yuhalayıp, alkışlı protestoda bulunmaya devam etti. Daha sonra polis merkezine götürünen Havutça, üç saat burada kaldı. Hakkında şikayetçi olmaması üzerine polis merkezinden ayrılan Havutça, saat 24.00'teki feribota binerek ailesiyle ilçeden ayrıldı.

'YANLIŞ ANLAŞILMADAN KAYNAKLANDI'

Milletvekili Havutça, polis merkezinden çıkarken yaptığı açıklamada, "Polis benim yasak bölgede olduğumu düşündü. Karşılıklı yanlış anlaşılmadan kaynaklı bir tartışma yaşandı. Halbuki belediye başkanından ve zabıtadan izin almıştım. Polis merkezinde çay içtik, konuştuk ve anlaştık" dedi.

Bozcaada Belediye Başkanı CHP'li Hakan Can Yılmaz ise "Vekilimiz beni gündüz arayıp, ailesiyle günübirlik tatile geleceğini ve saat 24.00 feribotu ile döneceğini söyledi. Dönüş yolunda feribota binme konusunda yardımcı olmasını istedi. Kendisine saat 20.00'den sonra rezervasyonsuz geçişlerin başladığını, yardımcı olabileceğimi belirtim. Ancak, kendisi rezervasyonun devam ettiği saat 19.00'da geçiş yapmak isteyince sıkıntı yaşanmış" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Namık Havutça Balıkesir Bozcaada Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (16)

olay olay:

akp li olsa feribotu satın alırdı .

8
13
yanıtYanıtla
GERÇEK:

ayıyı millettin vekili yapmışsınız

16
1
yanıtYanıtla
Dersimli...:

Senin gibi kendini halk''tan üstün gören heleki bir devlet memurunu insanların önünde bağıra bağıra ben milletvekiliyim benim ayrıcalığım var diyen bir zat bu ülkede milletvekili değil hiç bir şey olamaz. Helal olsun. Devlet olarak ötekileştirmeleri kaldırınki bazıların pislikleride gün yüzüne çıksın. Herkes işini yapsın. Senin yerin meclis dışarıda normal vatandaştan hiç bir farkın olamaz. Bu anlayışla yola çıkanlar her zaman hüsran yaşayacaklardır.

13
1
yanıtYanıtla
ADALET BİRGÜN LAZIM OLUR:

BU MEMUR ARKDAŞLARI AYNI HAREKETİ AKP MİLLETVEKİLLERİNE YAPARKENDE GÖRMEK İSTİYORUZ. . .

7
7
yanıtYanıtla
vatandaş:

Onlar beyaz onlar ne yaparsa mübah

yanıt1
yanıt0
tkt:

bunun akp si chp si olmaz arkadaşlar, ortada haksızlık varsa kişi ayırt edilmez. şayet chp li vekil bunu yapıyorsa bunu akp ye yıkmanın anlamı yok herkes hatasını kabul edip başını önüne eğip bedelini ödesin, yavuz hırsızlığa gerek yok. . . .

yanıt1
yanıt0
vatan taş:

önce ak parti vekillerini terbiyesizlik yaparken görmen lazım gözlüklerini çıkar

yanıt2
yanıt3
can:

TRAFKTE EN NEFRET ETTİĞİM ŞEY ÇAKAR LAMBALI DIIT DIIIIT KORNALI ARAÇLAR AMBULANSMISINIZ LAN HASTAMI VAR NEREYE VATANI KURTARMAYA MI GİDİYOSUN. . .

13
1
yanıtYanıtla
Vatandaş.:

Yazık ki bu ve bunun gibiler kibir ve bencillik sizin bu milleti temsil etmeye HAKKINIZ YOK. . . . . . .

11
0
yanıtYanıtla
hakan:

bu adamı seçenlerde bundan aşağı değiller

9
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title