Haberler

CHP'li genç, partisinin İlçe Başkanı'na el hareketi çekip hakaret etti

Güncelleme:

Cumhuriyet Halk Partisi Başiskele İlçe Başkanı Anıl Acurman, sosyal medyada CHP'li bir genç tarafından kendisine yönelik yapılan paylaşım nedeniyle şaşkınlığa uğradı. CHP gençlik kolları yöneticisi olduğu belirtilen genç, sosyal medya hesabından İlçe Başkanı'na el hareketi çekip, hakarette bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Kocaeli İl Örgütü'nde ilginç bir restleşme yaşandı. CHP İzmit İlçe Gençlik Kolları Yöneticisi olduğu öğrenilen Avukat Ozan Uğur Savaş, CHP Başiskele İlçe Başkanı Anıl Acurman'a bilinmeyen bir nedenle sinirlenerek el hareketi yaptı. Savaş, daha sonra el hareketi yaptığı karayı Instagram hesabından paylaştı. Paylaşımının üzerine bir de not düşen genç, "Noldu lan Anıl? Erkekliğin kuruş ediyorsa, insanlar yazmasın bana. Sen yaz. Errrkek" ifadelerini kullandı.

"HAREKET NEDENİYLE ÖZÜR DİLİYORUM"

Paylaşımına tepki yapan genç, daha sonra bir paylaşım daha yaparak partideki görevinden istifa ettiğini açıkladı:

"Dün gece sosyal medyadaki anlamsız paylaşımından dolayı çok üzgünüm. Bir yanlış anlamadan kaynaklanan durumdan ötürü Av. Anıl Acurman'la ilgili yaptığım paylaşım nedeniyle Acurman ailesinden özür diliyorum. Bu durum kendi kişisel sorunlarımdan kaynaklanmış olup partimiz ile hiçbir ilgili yoktur. Bu üzücü olayın partimize zarar vermemesi için CHP Gençlik Kollarındaki görevimden istifa ediyorum"

CHP'li genç, partisinin İlçe Başkanı'na el hareketi çekip, hakaret etti

Kaynak: Haberler.com / Politika

Başiskele Kocaeli Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title