Haberler

CHP'de Liderlik İçin Feyzioğlu'nun İsmi Gündeme Geldi

Güncelleme:

Ergenekon ve Balyoz davalarına ilişkin yaptığı çıkışla dikkatleri üzerine çeken Metin Feyzioğlu'nun ismi CHP Genel Başkanlığı için geçiyor.

CHP'de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun yönetiminden rahatsız olan bazı çevrelerin bulunmasıyla bir süredir devam eden "Mustafa Sarıgül CHP'nin başına geçecek" tartışmalarında yeni bir isim gündeme geldi. Son dönem yaptığı çıkışla dikkatleri üzerine çeken Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, CHP kulislerinin ana gündemini oluşturuyor.

CHP KULİSLERİNİN ANA GÜNDEMİ

Yolsuzluk ve rüşvet operasyonunun ardından yargı ile iktidar arasında başlayan kriz Ergenekon ve Balyoz davaları başta olmak Özel Yetkili mahkemelerde görülen davalarla ilgili yeniden yargılamayı gündeme getirirken son dönemin öne çıkan isimlerinden Metin Feyzioğlu CHP kulislerinin de ana gündemi oldu. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Erdoğan ile görüşerek yeniden yargılamaya ilişkin çalışma yapılması için görüşmelerde bulunan ve hükkümet ile ortak çalışma yapan Feyziıoğlu, CHP kulislerini de hareketlendirdi.

"BU BENİM İÇİN BÜYÜK ONURDUR"

Önceki akşan CNN Türk'te de Feyzioğlu, "CHP Genel Başkanı olmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna "Bu benim için büyük onurdur. Ancak ben Barolar Birliği'nin teknik direktörüyüm ve zirveye koşuyoruz. Şu anda Barolar Birliği'ni düşünüyorum" yanıtı verdi. CHP kulislerinde Feyzioğlu'nun son dönemde ön plana çıkmasının "Planlı ve bilerek yapıldığı ve Feyzioğlu'nun CHP'de siyasete hazırlandığı şeklinde" yorumlanırken Feyzioğlu'nun Önder Sav'a yakın bir isim olmasının da siyasette ön plana çıkarılmasında etkili olduğu değerlendirmesi yapıldı.

YEREL SEÇİMLER KRİTİK

Yerel seçimlerde ciddi bir başarı bekleyen CHP'de hedefe kilitlenilirken CHP'nin oyunun yükseltmesine kesin gözüyle bakılıyor. Bu nedenle bir liderlik tartışması yaşanmayacağı da CHP'de konuşulan konular arasında. Ancak Önder Sav ve CHP'de muhalif kanat olası bir başarısızlık ihtimalinde Feyzioğlu planını da devreye sokmaya hazırlanıyor. CHP'de parti yönetimine yakın kanatlar ise, "CHP yerel ve genel seçimlerde gücünü artıracak CHP'de kimse Kılıçdaroğlu'nun liderliğini tartışamaz" yorumunu yapıyor.

ÖRGÜT SARIGÜL'E SICAK BAKMIYOR

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül'ün de CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu sonrası dönem için liderlik tartışmalarında adı geçerken Sarıgül'e örgütün sıcak bakmamasına karşın Metin Feyzioğlu'na örgütün sıcak bakması ve sevmesi de kulislerde konuşulan diğer bir konu. Feyzioğlu, CHP Parti Meclisi'ne BYKP Kontenjanından girmiş ve en yüksek oyu alarak seçilmişti. Örgütün sevdiği isimlerden olan Feyzioğlu CHP'li eski bakanlardan Turhan Feyzioğlu'nun da torunu.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Metin Feyzioğlu Mustafa Sarıgül Önder Sav Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500

Yorumlar (40)

YARGI SİYASETTEN NE KADAR UZAKakaraarslan21@h:

SİYASET YARGIDAN UZAK DURSUN SÖYLEYEN BAZI YARGI MENSUPLARI ASLINDA DİREK OLARAK CHP ADINA YARGIYI ARKALARINA ALARAK SİYASET YAPIYOR . DAHA ÖNCE EMİNE ÜLKER TARHAN(A) ŞİMDİKİ KABAK GİBİ DURAN METİN FEYZO

23
6
yanıtYanıtla
HSNDGNdrhasan112@gmail.com:

Yargı deyince kastedilen Yargıtay, Danıştay, Sayıştay, Anayasa Mahkemesi gibi yüksek yargı ile İdari ve Adli mahkemelerdir. Avukatlar ve meslek odaları olan Baro bunun dışındadır. Senin mantığına göre avukatların hiçbirisinin siyasete girmemesi lazım.

yanıt0
yanıt0
asya biilirasyabiir_25@hotmail.com:

her kim gelirse gelsin şuanda tüm kendi becerilerimle ve çevremle çalışmalara giderek tamamen Başbakanımıza destek vermek için tüm gücümle çalışacağım o adama inancımız tam dır. ne zamanki inancımız biter güvenimiz sarsılır o zaman başka çareler çıkacaktır. Çareler bitmez demokrasilerde. meyve veren ağaç taşların misali insan evladına kurulmadık komplo kalmadı neden yahu bu adam ülke için çalışıyor nerden nereye geldi doğusuyla batısıyla. tabiki hata olacaktır oda insanlar içindir kimse 4/4 lük olamaz kim gelirse gelsin insanız hepimiz

12
8
yanıtYanıtla
LEYLAnazli.cerkez@hotmail.com:

Asya şimdiye kadar inancınız sarsılmamışsa artık sarsılmaz şimdiye kadar olanların teki bile ınancı sarsmaya yeterdi ama siz sabit fikirli ve inatçi, bakıp görmeyen yarınını düşünmeyen insanlarsınız.Galiba kendi ağzından duymayı bekliyorsunuz sizce söyler mi kendi ağzıyla ?

yanıt0
yanıt0
HUseyinH.Demirel@live.nl:

hahaha medya yolu ile lider sececeksiniz... hhhh.. Cahil Halk Partisine yakisanda budur..

8
4
yanıtYanıtla
LEYLAnazli.cerkez@hotmail.com:

AYAKKABI KUTUSU PARTİSİNE YAKIŞANDA BELLİ !!! SİLAHLAR GİDİYOR TIRLARLA INSANLARI OLDURMEYE !!!!

yanıt0
yanıt0
ali uysal taşovauysal-4@hotmail.com:

Yahu bu ÇAPULCU HALK PARTİSİNE de lider dayanmıyor.Anlaşılan Kılıçdaroğlunuda gözden çıkarmışar.Sarıgülmü gelsin Kara gülmü konu bu.Kim gelirse gelsin sonuç değişmez.Müslüman mahallesinde salyongoz satılmaz.

4
7
yanıtYanıtla
Halim KOCAhalimkoca@windowslive.com:

İşte adam gibi bir adam diyebileceğimiz dürüst bir lider adayı. Emin olun hangi partinin başına gelirse gelsin tavan yapar.

5
5
yanıtYanıtla
ortaköylüelif.69@hotmail.com:

Türk milletinin ecdadı Osmanlıyı kötüleyen milletin inancıyla dalga geçip belli bir zümreye destek veren Atatürkçülüğün arkasına sığınıp Atatürkçülük adına hiç bir şey yapmayan chp nin başına değil Feyzioğlu Gerardo Martino gelse chp iktidar olamaz.....

4
6
yanıtYanıtla
CANANdolunayy57@hotmail.com:

sayın feyzioğlunun gelmesi chp adına ve milletimizin adına hayırlı olur (aklı başında müthiş bir kişilik) kendisine şimdiden hayırlı olsun diyorum....

5
4
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title