Haberler

CHP Çorum Merkez İlçe Başkanı Topgül Mazbatası'nı Aldı

Cumhuriyet Halk Partisi Çorum Merkez İlçe başkanlığına seçilen Saim Topgül, bugün mazbatasını aldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Çorum Merkez İlçe başkanlığına seçilen Saim Topgül, bugün mazbatasını aldı.

Merkez İlçe Seçim Kurulu'ndan mazbatasını alan CHP Merkez İlçe Başkanı Sami Topgül, daha sonra parti binasında bir basın toplantısı düzenledi.

Topgül, hedeflerinin hep birlikte CHP'yi iktidar yapmak olduğunu söyledi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ülke genelinde partililerin başını öne eğdirmediği gibi, kendilerinin de Çorum'da hiçbir partilinin başını öne eğdirmeyeceklerini belirten Topgül, CHP'nin başarısı için taşın altına ellerini değil, gövdelerini koyacaklarını dile getirdi.

Partinin kapısını hiçbir zaman partililere kapatmayacaklarını ifade eden Topgül, "Herkes kendisini merkez ilçe yöneticisi gibi görecek. Partiye gittiğimizde muhattap bulamadık gibi söylemler ortadan kalkacak. Kutuplaşmalara ve gruplaşmalara müsaade etmeyeceğiz. Başka siyasi partililerle yarıştığımızı aklımızdan çıkarmadan tüm gücümüzü partimiz için kullanacağız" dedi.

Partide sadece başkan değil, herkesin sorumluluk sahibi olacağını anlatan Topgül, tertemiz bir sayfa açtıklarını ve bu temiz sayfaya kimsenin gölge düşürmesine müsaade etmeyeceklerini belirtti.

CHP'yi hep beraber yöneteceklerini dile getiren Topgül, partililere seçimden seçime değil, her an hesap vermeye ve sorunlarını çözmeye hazır olduğunu sözlerine ekledi. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu Saim Topgül Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title