Haberler

Cgv Mars Entertainment Group, Yoort'u Bünyesine Kattı!

Güncelleme:

Sinema izleyicisine üstün hizmet kalitesiyle sinema keyfi sunan, Türkiye'nin en büyük sinema zinciri CGV Mars Entertainment Group, Cinemaximum salonlarında faaliyet gösteren donmuş yoğurt markası "Yoort"u satın aldı.

Türkiye genelinde 867 salon ile sinemaseverlere hizmet sunan CGV Mars Entertainment Group, 1.7 Milyon TL ödeyerek Türkiye'nin ilk donmuş yoğurt markası Yoort'u bünyesine kattı.

CGV Mars Entertainment Group, son 3 yılda 400 bin kişiye ulaşan ve 6.2 milyon TL ciro elde eden Yoort'u "sinema içinde eğlenceli, sağlıklı lezzetlerle misafirlerine sunduğu deneyimi daha zenginleştirme stratejisi" kapsamında satın aldı. İlk şubesini 2008 yılında İstinye Park'ta açan ve şu an Kanyon, Zorlu Center, Akasya ve Palladium Cinemaximum salonlarındaki mevcut 5 mağazasıyla hizmet vermekte olan Yoort, CGV Mars Entertainment Group çatısı altında 2018 sonuna kadar Türkiye'nin farklı yerlerinde açacağı yeni şubeleriyle daha fazla kişiye ulaşmayı hedefliyor. Donmuş yoğurt üzerine konulan birbirinden lezzetli meyve şekerlemelerinden oluşan süsleme malzemeleriyle, her yaş grubundan geniş bir kitlenin sinema öncesi veya arasındaki ilk tercihinden biri olan 'Yoort' ile Cinemaximum'larda sinema keyfi bundan sonra daha zengin alternatiflerden oluşacak.

Türkiye'nin önde gelen sinema zincirlerinden CGV Mars Entertainment Group, 4DX, Starium, ScreenX, IMAX gibi ileri düzey film teknolojilerini Türkiye ile ilk buluşturan şirket olarak ön plana çıkıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cinemaximum Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı 135. bölüm izle! Gönül Dağı yeni bölüm izle! Gönül Dağı son bölüm neler oldu? Manchester City-Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Manchester City-Chelsea maçı şifresiz mi? Samsunspor-Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor-Adana Demirspor maçı şifresiz mi? İstanbulspor kaçıncı kümede? İstanbulspor küme düştü mü? Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title