Haberler

2 kişinin olay yerinde, bir kişinin de ambulansta öldürüldüğü saldırıda 6 şüpheli tutuklandı

Güncelleme:

Adana'nın Ceyhan ilçesinde 2 kişinin olay yerinde, bir kişinin de hastane acil servis önündeki ambulansta öldürülmesine ilişkin başlatılan soruşturmada gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen 11 şüpheliden 6'sı tutuklandı. Olayla ilgili 1 şüphelinin Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusunun sürdüğü bildirildi.

Adana'da 27 Ağustos Perşembe günü gece saatlerinde Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde meydana gelen olayda, iki grup arasında çıkan silahlı kavgada Aşkın Acun ve Mehmet Gem, olay yerinde vurularak öldürüldü. Olayda yaralanan Salih Kayaokay ise hastane acili önündeki ambulansta silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatan Ceyhan Emniyet Müdürlüğü ekipleri, her iki gruptan cinayete karıştığı tespit edilen toplam 12 şüpheliyi yakalayarak gözaltına alındı. Şüpheliler ve evlerinde yapılan aramalarda ise 3 ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

ÇELİK YELEK GİYDİRİLDİ

Emniyet Müdürlüğü'nde sorguları tamamlan şüphelilerden 11'i bugün geniş güvenlik önlemleri altında çelik yelek giydirilerek adliyeye çıkartıldı. Şüphelilerden 1'i Cumhuriyet Savcısı tarafından sorgulandıktan sonra serbest bırakılırken 10 şüpheli ise tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkan şüphelilerden 6'sı tutuklanırken 4'ü ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bir şüphelinin, Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusunun sürdüğü bildirildi.

Ceyhan'da 3 kişinin öldüğü silahlı saldırıda 6 şüpheli tutuklandı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Emniyet Müdürlüğü Acil Servis Ceyhan Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (24)

adalet:

o celik yelegi mehmetcige verin sehit olmasin katillere degil

41
2
yanıtYanıtla
Mahalle Sakini:

Adana icin ozel ahlak polisleri olmasi lazım ne bicim bir medeniyet bunlar

25
5
yanıtYanıtla
biz o mahalleden değiliz:

kafan çok güzelmiş güle güle kullan. . . cinayeti ortadan kaldırmak için ahlak polisi projen gerçekten çok yaratıcı. . . biraz da adalet dağıtsan minnettar olacağız.

yanıt1
yanıt2
mustafa:

hayret hepsi neden adli kontrol şartıyla serbest kalmadı acaba

14
0
yanıtYanıtla
mustafa:

cezaevleri tekrar dolmaya başladı

11
1
yanıtYanıtla
Alp.:

O Öldürdüğünüz insanların canlarını siz mi verdiniz. siz alıyorsunuz. Bir insanı öldüren tüm insanlığı öldürmüş gibidir. Bu alçak katillere en ağır cezalar verilmelidir. İdam gelmedikçe bu katliamlar sürer gider.

11
0
yanıtYanıtla
Sivaslı:

Bu pisliklere idam gelmeli

11
0
yanıtYanıtla
dELTa:

Bu kadar kin nedir . Yaralamışsın ölmemiş diye git Ambulansta bir daha ateş et sen. Bunlar ne içiyor , Beyinlerini ne ile besliyorlar Acaba

11
0
yanıtYanıtla
Delta0101:

İki kişiyomay yerinde öldürüyor yaralanıyor kendisi i Diğerleride onu öldürüyor h

yanıt0
yanıt0
İDAM NERTEDE:

Tutuklanma yetmez. Bunlara müebbet, ya da en iyisi idam.

10
0
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title