Haberler

Çerkezköy Ordulular Derneği'nin Yeni Başkanı Coşkun

Tekirdğa’ın Çerkezköy ilçesi Ordulular Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nin Olağan Kongresi yapıldı.

Tekirdğa'ın Çerkezköy ilçesi Ordulular Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği'nin Olağan Kongresi yapıldı. Kongreye tek listesiyle giren Beytullah Çoşkun, derneğin yeni başkanı seçildi.

Kongrede aday olmayan eski başkan Rahmi Uzun, kongrede divan seçimi öncesi yaptığı konuşmada, görevde bulunduğu 3 yıllık süre içerisinde derneğin daha iyi yerlere gelmesi için yönetim kurulu üyeleriyle özverili şekilde bir çalışma sergilediklerini söyledi. Uzun, "Derneği 5 kişiyle birlikte kurarak bugünlere getirdik. Yönetim kurulunda görev alan arkadaşlarıma özverili çalışmaları nedeniyle çok teşekkür ediyorum. Ayrıca görevimiz süresince yönetimimize destek olan ve derneğimize katkı sağlayan herkese de ayrıca teşekkür ediyorum. 3 yıllık görev süremiz içerisinde tam bir birliktelik içinde yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde derneğimizin kurulduğu günden bu yana daha iyi bir yere gelmesini sağladık. Görevimiz süresince derneğimize hiçbir zaman siyaset bulaştırmadık. 3 seçim geçirdik ve tüm siyasi partilere eşit mesafede olduk. Derneğimizi tam bir tarafsızlık ilkesi içerisinde, siyasetin hep dışında tutuk. Bizden sonrada görev alacak arkadaşlarımızın aynı şekilde davranacağına inanıyor ve seçilecek olan arkadaşlarımızın her zaman maddi ve manevi olarak yanlarında olacağıma söz veriyor, başarılı çalışmalar yapacaklarına da gönülden inanıyorum. Kongremizin camiamıza hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.

Rahmi Uzun'un konuşmasının ardından divan oluşturuldu. Divan Başkanlığına Mikail Ünlü, Katip üyeliklere Hasan Aksel ve Adem Kır getirildi. Saygı Duruş ve İstiklal Marşı'nın ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Okunan faaliyet raporu ve gelir-gider bütçesi oy birliğiyle kabul edildi. Kongrenin bundan böyle 3 yıl yerine 2 yılda bir yapılması da karara bağlandı. 9 kişilik yönetim kurulu üyeliği de 11'e yükseltilmesi oy birliğiyle kabul edildi. Ardından seçimlere geçildi. Seçimin açık oy ile yapılması kabul edildi.

Tek listeyle girilen kongrede, katılan 90 üyenin tamamının oylarını alan Beytullah Coşkun ve listesi seçimleri kazandı. Yapılan seçim sonunda bir teşekkür konuşması yapan Coşkun, derneği daha iyi yerlere getirmek, birlik ve beraberliği daha üst noktalara taşımak için yönetim olarak büyük çaba harcayacaklarını söyledi. Beytullah Coşkun, şunları söyledi:

"Öncelikle bu güne kadar derneğimizde görev alan başkan ve yönetim kurulu üyelerine çalışmaları nedeniyle çok teşekkür ediyorum. Aldığımız bu onurlu görevi daha iyi yerlere taşımak için çalışacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bizleri bu göreve layık gören dernek üyelerimize çok teşekkür ediyoruz. Bu güne kadar olduğu gibi bundan böylede derneğimiz siyasi oluşumların dışında olacaktır. Bugün Çerkezköy Ordulular Derneği olarak birçok iş adamları derneklerinden daha iyi konumdayız. Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum."

Beytullah Coşkun'un başkanlığındaki yeni yönetim kurulu asil üyeliklerine Ahmet Orkun Yeşilyurt, Soner Öztürk, Ömer Güner, Kadir Koyun, Abdullah Ocak, Aşkın Esen, Sefa Aydoğan, Nuran Yeşil, Erkan Erarslan ve Ali Osman Kurul seçildi. Denetleme Kurulu asil üyeliklerine de, Ahmet Sarıkoca, Mustafa Çamyar ve Tahsin Güven seçildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çerkezköy Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title