Haberler

Cemal Reşit Rey'de Buika ile Başlayan Caz Rüzgarı 18 Şubat'a Kadar Sürecek

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Cemal Reşit Rey Konser Salonu, 1-18 Şubat tarihleri arasında caz müziğinin yaşayan efsanelerini ağırlıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Cemal Reşit Rey Konser Salonu, 1-18 Şubat tarihleri arasında caz müziğinin yaşayan efsanelerini ağırlıyor. Caz Şubat'ı programının ilk konuğu ise caz müziğinin en önemli isimlerinden biri olan Buika oldu.Bu yıl kuruluşunun 25. yılını kutlayan İBB Cemal Reşit Rey Konser Salonu, şubat ayında da yine zengin bir programla müzikseverlerin karşısına çıkıyor. Cemal Reşit Rey Konser Salonu, "Caz Şubatı' programıyla, 1 Şubat-18 Şubat tarihleri arasında caz müziğinin efsanelerini İstanbullularla buluşturacak.

1 Şubat günü Buika konseri ile başlayan Caz Şubatı'nda, Buika'dan Kenney Garret'a, Dionne Warwick'ten, Andrea Motis ve Joan Chamorro Quintet'e kadar alanında isim yapmış sanatçılar, Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda sahne alacak. İkinci albümü "Mi Niña Lola' ile İspanya Müzik Ödüllerinde en iyi prodüksiyon ve en iyi İspanyolca albüm ödülünü kazanan Grammy ödüllü sanatçı Buika,1 Şubat Cumartesi akşamı gerçekleşen ve günler öcesinde biletleri tükenen konserinde müzikseverlerden büyük alkış aldı.

-GRAMMY ÖDÜLLÜ GARRET-

3 Şubat akşamı caz severler bir başka Grammy ödüllü sanatçı Kenny Garret ile buluşacak. Alto saksafonda dünya çapında bir star olan Garret, zengin repertuarından örnekler sunarak izleyenlere müzik dolu bir akşam yaşatacak.

Katalan cazının parlayan yıldızlarından Andrea Motis, ustası Joan Chamorro ile 4 Şubat'ta sahne alacak. Kendisine gitarda Josep Tarver, piyanoda Ignasi Terraza, davulda Esteve Pi eşlik edecek. Trompet virtüözü Wadada Leo Smith Golden Quartet ile 5 Şubat akşamı,Cemal Reşit Rey Konser Salonu Salonu'nda müzikseverlerle buluşuyor.

-TOLSTOY'UN TORUNU DA GELİYOR-

7 Şubat akşamı Cemal Reşit Rey Konser Salonu 9 müzisyenden oluşan Norveçli Jaga Jazzist'i konuk edecek. Kuzeyin parlayan yıldızlarından önce sahneyi bir başka caz ustası olan Stian Westerhus yeni grubu Pale Horses ile alacak. Ünlü yazar Lev Tolstoy'un torunu olan ve hiç şan dersi almadığı halde güçlü bir sese ve yoruma sahip olan Rus Asıllı İsveçli sanatçı Victorya Tolstoy 10 Ocak akşamı Cemal Reşit Rey Konser Salonu'na caz severleri bekliyor.

14 Şubat akşamı CRR Caz Orkestrası ve solist Elif Çağlar Muslu, Şef Nail Yavuzoğlu yönetiminde Sevgililer Günü özel konserini gerçekleştirecek. 5 grammy ödülü efsanevi sanatçı Dionne Warwick uzun bir aradan sonra, 18 Şubat akşamı yeniden Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda caz severlere unutulmaz bir gece yaşatacak.

Kaynak: ANKA / Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Lev Tolstoy Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title