Haberler

Cem Yılmaz, Sosyal Medya Hesabından İlk Kez Defne Samyeli ile Birlikte Olduğu Pozunu Paylaştı

Güncelleme:

Aşkları ile magazin dünyasının gündemine oturan Cem Yılmaz ve Defne Samyeli çiftinden aşk pozu geldi.

Ünlü komedyen ilk kez sevgilisi Defne Samyeli ile birlikte olduğu bir karesini sosyal medya hesabından yayınladı. Romantik akşam yemeği yiyen çift aşk tazeledi. Yılmaz, Instagram hesabından yayınladığı kareye, "Ayvalık 1984" notunu düştü. Fotoğrafın altına bir çok ünlü isim yorum yaptı.

İşte o paylaşım;

Cem Yılmaz, Sosyal Medya Hesabından İlk Kez Defne Samyeli ile Birlikte Olduğu Pozunu Paylaştı

LÜKS TATİL JESTİ

Cem Yılmaz'ın, sevgilisi Defne Samyeli ve kızları için İzmir'in turistik beldesi Alaçatı'da bulunan lüks bir otelde tatil ayarladığı iddia edilmişti. Cem Yılmaz'ın, arkadaşı Muzaffer Yıldırım'ın sahibi olduğu otele, 65 bin TL ödediği öne sürülmüştü.

Cem Yılmaz, Sosyal Medya Hesabından İlk Kez Defne Samyeli ile Birlikte Olduğu Pozunu Paylaştı

Cem Yılmaz, Sosyal Medya Hesabından İlk Kez Defne Samyeli ile Birlikte Olduğu Pozunu Paylaştı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Defne Samyeli Sosyal Medya Cem Yılmaz Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (31)

Deniz:

Cem ve defne çok uyumsuz. Yapmacık aşk. ..beni al cem ???? dolma saran kızlar dururken boya süren kızlarla ne işin var senin yaaaa????

24
4
yanıtYanıtla
DENİZ ATI:

KEDİ ULAŞAMAYACAGI CİGERE PİS DER SENİNDE O HESAP OLDU SANKI :)

yanıt1
yanıt10
Joker:

Başka ülkekerin sanatçilara bakiyorum Herkes yeni projelerin peşinde Türkiye deki sözde sanatçılara bakiyorum herkes yeni karilarin peşinde tabi medyada bol bol haber yapiyor Allah akil fikir versin. Yahu biraz utanın adam kalkiyor kendi kızın yaşındaki kadınlarla çıkıyor kadın oğlunun yaşındaki çocuklarla çıkıyor sözde işverenlere bakiyorsun aynı Allah topunuzun belasını versin.

24
3
yanıtYanıtla
Alp:

Sahte insanlarin sahte hayatlari. . . .

10
1
yanıtYanıtla
SNN:

Bu Ask degil para ustune kurulmus bir iliski asktan sevgiden uzak

9
1
yanıtYanıtla
Müftü Dede:

İMANSIZLAR:(((

7
3
yanıtYanıtla
Büşra:

IKISIDE BIRBIRINE UYGUN .DEFNE DE ÇOK GUZEL VE ZEKI KADIN TAM BIRBIRLERINI BULMUSLAR ZATEN CEM YILMAZ BENCE BU SAATTEN SONRA GENCLERLE DEGIL KENDI YASITLARIYLA MANTIKLI INSANLARLA TAKILSA HAYATINI DUZENE KOYAR YAŞ ILERLIYOR ....NE DIYELIM MUTLU OLSUNLAR ..

3
6
yanıtYanıtla
bLade:

Heh ben de nerde kaldı diyodum gel yine bu tiplerden bir adet. Ucuz iyi niyet temennicisi . ''''Aman canım kime ne defne de güzel kadın vallahi bu yaşta bu vucut '''' gıbı embesil yorumlar yapıp yaşayamadığı hayatı yaşayan birini görünce veriyo temenninin gözüne. Sen de uzaktan ye kuru fasulyeni cacığını . Haftalığı 65 bın dolarda tatıl yapan 2 faydasızın arkadasından methiyeler düzmeye devam et hadi bakalım. Sözde demokratik ama çakma iyi niyet temennicileri

yanıt2
yanıt1
bLade:

Defne samyeli daha ne kadar alçalacaksın bakalım bikinili pozlar dudak dudağa pozlar kızların da seni örnek alıyolar. Dürüstçe haber sunuculuğu yapmak zor geldi sanırım ucuz yoldan para yemek varken. . Hem de Cem yılmaz denen kısa boylu göbekli bir şaklabanla

5
0
yanıtYanıtla
Selim Avustralya:

Kendi konuşur kendi Güler bunlar boş kişiler

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title