Haberler

Muayene dönüşü odasına kapanıp ağlayan 12 yaşındaki kızın sözleri doktorun taciz skandalını ortaya çıkardı

Güncelleme:

İstanbul'un Çatalca ilçesinde muayeneden eve döndükten sonra odasına kapanarak ağlamaya başlayan 12 yaşındaki kız çocuğunun ailesine söyledikleri sağlık ocağındaki skandalı ortaya çıkardı. İddialara göre sağlık ocağında görevli doktor, yaşları 12 ile 16 yaş arasında değişen üç kız çocuğunu taciz etti. Ailelerin şikayetiyle ortaya çıkan olayla ilgili polis tarafından gözaltına alınan doktor, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Çatalca Kaleiçi Mahallesi'nde bulunan 1. No'lu Sağlık Ocağı'nda iddiaya göre, geçtiğimiz Pazartesi günü muayene için Sağlık Ocağı'na giden 12 yaşındaki bir kız çocuğu, eve gidince odasına kapanarak ağlamaya başladı. Ailesi çocukla konuşunca doktorun kendisini taciz ettiğini söyledi.

Sağlık ocağında skandal olay! Görevli doktor, muaneye gelen 4 kız çocuğuna cinsel istismarda bulundu

BAŞKA ÇOCUKLARI DA TACİZ ETMİŞ

Karakola şikayet için giden aile, başka çocukların da cinsel istismara uğradığı iddiasıyla şikayetçi olduğunu öğrendi. Polis ekiplerinin yaptığı araştırmalar sonucunda, 12 ile 16 yaş arasında toplam üç kız çocuğunun Sağlık Ocağı'nda görevli Dr. E. B. tarafından taciz edildiği ortaya çıktı.

Sağlık ocağında skandal olay! Görevli doktor, muayeneye gelen 4 kız çocuğuna cinsel istismarda bulundu

TUTUKLANDI

Polis tarafından gözaltına alınan doktor, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Öte yandan, olayın sosyal medyada paylaşılması ile daha önce lösemi teşhisi konulan bir kız çocuğunun da aynı doktor tarafından taciz edildiği öğrenildi. Ailesi yaşanan duruma inanmayınca şikayette bulunmadığı ardından sosyal medyada yapılan paylaşımları görünce polise giderek doktor hakkında şikayette bulundukları bilgisine ulaşıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sağlık Ocağı Aile Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (13)

M Key:

tacizci imam olunca tüm camiler kapatılsın islam yasaklansın diye zırıldayan ama doktor olunca hastaneler kapansın tıp yasaklansın diye zırıldamayan bizim seküler zındıklar nerede :)

346
221
yanıtYanıtla
virtueslife:

Buradayım.Hastaneleri kapatamazsın.Çünkü o can işi kapatılırsa zararı dokunur sana.Ama tarikatları kapatmanın zararı olmaz aksine bağnaz geri kalmış inançlarıyla gençlerin beyinlerini yıkamazlar çocuk yaşta.Topu kapatılmalı hemde.

yanıt24
yanıt13
cem erkayıran:

Islamiyeti kimse yasaklayamaz ama din dağıtıci cemaatler ve tarikatler elbette bu ülkenin geçmişten beri kanser hücreleridir kaldırılmasıdir Panmilliyetcilik bu ulkenin millet harcidir

yanıt62
yanıt32
Ali Kaçkar:

Ee siyasiler gazteciler yorumcu sanatçı vs kimseden ses yok. Sağlık ocağı kapatılsın diyende yok, bu olay gerçek ve cezasıda onanmış ama daha mahkeme aşamasına gelmemiş gerçek ortaya çıkmamış olay için kıyameti kopparttılar.

250
116
yanıtYanıtla
Cool Black:

çocuklarına inanmayan aileleri de anlamıyorum ağzıma geleni söylemek istiyorum

229
14
yanıtYanıtla
ERKAN :

kime güvenecez artık yaaa. yeter yeter yeter

126
10
yanıtYanıtla
ömer çevik:

Erkek doktorlar muayene yi erkeklere bayanlarda kadın ve kızlara yapması daha doğrudur doktor bolluğu var ve gayet doğal istek doktordan utanma olmaz sözü boştur artık hayat kotulesiyor önlem almak gerekir.

39
21
yanıtYanıtla
filozof:

doktorun yanında yardımcısı sekreteri olur.bunu nasıl yapar.hastanın yanında ayrıca en az bir yakını refakatçısı olur.

34
9
yanıtYanıtla
Yaman Fattouh:

Hastaneler kapatılsın!

15
23
yanıtYanıtla
Vahdettin Bayram:

bunu yapan doktor bir tarikata mensup değilse ülke gündemine girmez unutulur gider...suçlulara caydırıcı ceza vermedikçe bu tür olaylar artarak devam eder....

21
8
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title